|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 19.1.2012 9:51:51
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: inesica Jutros osjecam neke simptome, i mislim da bi moglo biti TO! Drzite mi fige, jos mi je rano za test... OOo,super kad trebaš dobiti? prebaci se na temu odbrojavanje za siječanj
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 22.1.2012 18:04:46
|
|
|
|
Lol@
|
Samo da se prijavim ... radimo na tome da bude i nadam se da ce uspjeti i meni i svim ostalim curama Sretno svima
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 23.1.2012 21:52:36
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI IZVORNA PORUKA: inesica Jutros osjecam neke simptome, i mislim da bi moglo biti TO! Drzite mi fige, jos mi je rano za test... OOo,super kad trebaš dobiti? prebaci se na temu odbrojavanje za siječanj Rado bih se prebacila, ali evo sad ne osjecam nista...mozda sam si umislila, ali bas sam bila sigurna, trebam dobiti krajem mjeseca..
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 24.1.2012 17:08:47
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Pozdrav cure, žene, majke, kraljice! Nisam nikad mislila da ću pisati po forumima, ali valjda je došlo vrijeme i za mene. Već nekoliko dana škicam po ovom portalu koji je prepun dobrih informacija a pogotovo vaših postova i tema na forumima! Od kada znam za sebe želim bebicu a sada nešto i poduzimam po tom pitanju . Još samo kad bi mogla ne razmišljati kako moram do te bebice doći bilo bi super (čitala sam i temu o porodima pa se skoro onesvijestila ). Sve u svemu, kako bude, bit će, ja se jako veselim postati mama, nadam se da će to biti uskoro a to želim i svakoj od vas koja to priželjkuje u 2012.! Sretno nam bilo!
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 25.1.2012 0:15:20
|
|
|
|
123beba
|
K. Nera, dobro došla među Ringerajinu raju moj prijedlog je da se ne zamaraš sa porodom sada... samo polako i po redu! Želim ti čim prije veliki
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 25.1.2012 9:09:12
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Kontesa Nera dobrodošla! Iskreno ti želim da čim prije postaneš !
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 25.1.2012 10:34:16
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Hvala vam curke na dobrodošlici! Ja bi htjela da sve već bude gotovo prije nego što je i započelo Najbolje da zaspim, probudim se i vidim bebu :) Ali iako bi željela neke faze trudnoće preskočiti, onaj dio o pravljenju bebe ne propuštam Imam jedno pitanjce, mislim da nisam pronašla temu (ili je nema), zanima me ima li ovdje koja mama koja ima psorijazu ili ima neka saznanja o kombinaciji te bolesti i trudnoći? Imam jedan blaži oblik te bolesti i iako sam se dosta informirala o mogućim komplikacijama voljela bih čuti iskustva iz prve ruke (za koja se nadam da ih nema puno ).
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 25.1.2012 10:37:34
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: Kontesa Nera Pozdrav cure, žene, majke, kraljice! Nisam nikad mislila da ću pisati po forumima, ali valjda je došlo vrijeme i za mene. Već nekoliko dana škicam po ovom portalu koji je prepun dobrih informacija a pogotovo vaših postova i tema na forumima! Od kada znam za sebe želim bebicu a sada nešto i poduzimam po tom pitanju . Još samo kad bi mogla ne razmišljati kako moram do te bebice doći bilo bi super (čitala sam i temu o porodima pa se skoro onesvijestila ). Sve u svemu, kako bude, bit će, ja se jako veselim postati mama, nadam se da će to biti uskoro a to želim i svakoj od vas koja to priželjkuje u 2012.! Sretno nam bilo! Dobrodošla. I ja sam mislila da nikad tipkovnicom na forum kročit neću, ali ovdje sam se zakačila. Sretno ti s bebicom, a nadam se da će se javiti netko tko ti može pomoći!
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 25.1.2012 10:40:42
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Hvala sarah_zg! Ipak sam otvorila novu temu "psorijaza i trudnoća" kako ne bi gnjavila i plašila ostale buduće mame već u startu, neka ova tema ostane lijepa i u iščekivanju onog najvažnijeg
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 26.1.2012 15:07:14
|
|
|
|
bomboncic02
|
Nakon skoro tri godine počinjemo planirati društvo mojim dječacima. Prvi korak smo obavili, pregled i papa kod dr, sve je u redu, nalaz pape je za tjedan dana. Muž i ja bismo krenuli sa sljedećim ciklusom u aktivu..
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 26.1.2012 15:16:02
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Bombončić dobrodošla među trudilice! Pridruži nam se na Odbrojavanju - još smo u siječnju, ali ubrzo će se otvoriti za veljaču pa se možeš predbilježiti za datum kad ne očekuješ . U biti, sa svojim brojem postova, već sigurno znaš kako stvari idu na ovom forumu. Iskreno ti želim da postaneš čim prije.
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 26.1.2012 15:21:13
|
|
|
|
bomboncic02
|
Prisjećam se lagano...nije me dugo bilo tu.. Bilježit ću se za veljaču Hvala na dobrodošlici
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 15:32:52
|
|
|
|
anamarijapupek
|
Ja bi isto na popis Jel mogu, jel mogu? pliiizzzz
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 17:29:51
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Hehe, sve na popis!!! Svakome po jedna !!!
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 17:38:01
|
|
|
|
cifrek
|
hy evo da se i ja javim po prvi puta...planiramo bebu od prošle godine 2011 odprilike 6 mj..i ginekologica stalno imaš policistične jajnike,hormoni su mi povišeni ne redoviti ciklusi ustvari hormoni su mi katastrofa i popila sam karticu lindynette..napravila nalaz krvi (hormona) i sad su kao hormoni ok...cista mi se nije povukla još je uvijek prisutna..pitanje...hormoni su uredu,ciklus mi je kolko tolko uredan dali zbog policističnih jajnika ja nemogu zatrudnjeti???
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 18:52:32
|
|
|
|
123beba
|
bombončić, anamarija & cifrek dobro došle!!!!!!!!!!!!!!!! cifrek, nadam se da ćeš čim prije riješiti probleme i da ćeš brzo dobiti svoju !
< Poruku je uredio 123beba -- 27.1.2012 18:53:26 >
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 20:03:20
|
|
|
|
jess
|
Kontesa Nera, bombončić, anamarija i cifrek dobro nam došle i čim prije postale mamice !!!!!!
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 20:29:44
|
|
|
|
Spavalica
|
I još jednu godinu za redom idemo daljeeee.... mi se i dalje trudimo da bude Sretno svim mamama, trudnicama i naravno trudilicama
¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu. Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah. Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 20:37:32
|
|
|
|
jess
|
Spavalice sretno i da trud ove godine urodi plodom !!!
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 22:33:43
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Hvala, jess! A što je s tobom? Jel se trudiš?
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 27.1.2012 22:45:40
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Dobro došla, cifrek! S obzirom da sam ja nova, ne samo ovdje na forumu, nego i u svim aktivnostima što se tiču priprema i pretraga koje se obavljaju prije trudnoće (čekam odlazak giniću pa da vidim šta sve moram), ne mogu ti odgovoriti na pitanje, ali nadam se da će ti se javiti netko iskusniji! Jess, hvala na dobrodošlici! Što je s tobom, jel i ti čekaš ?
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 28.1.2012 10:39:39
|
|
|
|
Spavalica
|
Hvala svima ... Jess a jesi me nasmijala s ovim plesačima hahahaha ...
¦¦¦ Samo jednom živimo na ovome svijetu. Sve ono dobro što ga možemo jedni drugima učiniti,ljubav koju možemo iskazati,učinimo odmah. Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom više nećemo proći drugi put...¦¦¦
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 28.1.2012 16:15:04
|
|
|
|
jess
|
Kontesa Nera mi se trudimo već skoro dvije godine, al imam zbrčkane cikluse bez ovulacija, pa sam bila tri mjeseca na Klomifenima i sad evo već dva ciklua poslije Klomifena opet ciklusi bez ovulacije, tak da moram na pretrage hormona, ali mi ne žele napisati uputnice, a dio tih pretraga ne mogu napraviti u svom gradu nego moram ići u Zg, tak da sad ne znam kaj dalje. Pisala sam na temi Nadamo se zajedno: Odbrojavanje siječanj 2012. o tome što mi se događa. Nadam se da će kod tebe sve ići glatko i da ćeš nam ubrzo postati I nek plesači samo vibraju da se bebice čim prije ulove
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 28.1.2012 17:39:41
|
|
|
|
Kontesa Nera
|
Joj, baš mi je žao što imaš takvih problema, škicnut ću na drugoj temi o čemu se radi. Tek ovdje na forumu saznajem o raznim situacijama koje se mogu pojaviti, problemima i komplikacijama, ali isto tako u većini slučajeva bude sve ok tako da se nadam i držim fige da to bude tako i u tvom slučaju. Samo hrabro, ne odustaj, opusti se i misli pozitivno!
|
|
|
|
|
RE: Tko planira bebu u 2012.? 28.1.2012 17:51:53
|
|
|
|
jess
|
Hvala ti draga! Često mi se znalo dogoditi da sam htjela odustati, nakon svakomjesečnih razočaranja sve sam dublje padala u očaj i svaki mjesec je razočaranje bilo veće, al opet želja je jača i vjerojatno zato do sada nisam odustala. S tim da me sve ove prepreke koje moram obaviti još više guraju unatrag jer nema razumijevanja od doktora. Vjerujem da će kod tebe sve biti ok i da ćeš uskoro postati držim fige
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!