RE: Još 42 dana do termina (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)



Poruka


mmicko -> RE: Još 42 dana do termina (7.8.2011 0:27:21)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Hy, curke!!! Vidim da se nitko ne javlja. pretpostavljam da ste se sve porodile samo ja još čekam da me uhvate trudovi. Danas dan D!! Mlađa kćer istegnula ruku, zaspala je u suzama, ako sutra neće biti dobro moram na hitnu!!! Već je jednom tako prije 3godine iskočila joj palčana kost!! Sad sam toliko nervozna da se bojim da ću dobiti trudove od nervoze! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nadam se da će sve ujutro biti u redu s obzirom da je zapala, valjda ne bi mogla spavati da je loše!!! Poludjet ću!!! Nadam se da ste mi vi sve dobro i da uživate!!!




Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (7.8.2011 7:58:35)

[Sadržaj poruke je obrisan]




larousse -> RE: Još 42 dana do termina (7.8.2011 10:45:49)


IZVORNA PORUKA: mmicko

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Hy, curke!!! Vidim da se nitko ne javlja. pretpostavljam da ste se sve porodile samo ja još čekam da me uhvate trudovi.


Jutro!!! ne brini, i ja sam još tu. Od one stare naše postave, jedino se Rebeka ne javlja nakon šta joj se pojavila sluz i nekakvo curkanje za koje nije znala je li plodana voda i Indy koja je imala već unaprijed dogovoreno otišla u bolnicu.. A nas dvije uporne, ha?! Neće, pa neće... A i sad više nismo 42 dana do poroda, sad smo finalistice!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Jupiiii
Nadam se da je maleckoj ruka ok i da si se ti koliko toliko umirila...
Sretno...




mmicko -> RE: Još 42 dana do termina (7.8.2011 19:50:35)

Rukica je super! Riješili to. Hvala Bogu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]!!! Ako nisam sinoć dobila trudove od muke nećuni sljedećih tjedan dana, cijeli dan me bolio želudac! Sad smo se napokon svi oporavili od stresa. Sutra idem na kontrolu u TA!!! Javim se ako me vrate kući. Svima lijep pozdrav!




larousse -> RE: Još 42 dana do termina (7.8.2011 19:53:20)

I šta, ako te ostave onda ostajem ja sama???!!![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] A sjećam se da sam od 12. 7. čim sam ušla u 9. mjesec trudonće, govorila: aaaa, mogla bi ja brzo...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Eto na, neću nikad. Ufff...
Samo se ti javi nama s vijestima... I sretno!!![sm=ribica.gif][sm=ribica.gif][sm=ribica.gif]




mmicko -> RE: Još 42 dana do termina (8.8.2011 2:15:10)

Pa i ja sam očekivala da će me uhvatiti ranije jer sam otvorena, prohodna i stalno sam trebala mirovati, a gle sredina je osmog mj uskoro i ja sam još u komadu!!!! Uf!!! Mislim da me neće sutra ostaviti! Mada me već sat vremena pika u donjem dijelu trbuh, ali nije to ništa! Samo sam nervozna zbog sutrašnjeg pregleda.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 5 6 [7]