Gelirani nokti (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

laura1407 -> Gelirani nokti (10.6.2011 14:20:06)

da li itko od ljetnih mama zna da li se smije poć na porod sa geliranim noktima-mislim samo na noge?

Bebys -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 14:26:20)

ja nema ali nevidim razlog zasto se nebi moglo....sretno i nadam se da ce se netko javiti tko je tako sta imao...

maja -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 14:55:52)

Kod nas se ne smije ni sa lakiranima, a mislim da gel pogotovo ne dolazi u obzir

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (10.6.2011 15:28:35)

[Sadržaj poruke je obrisan]

mišica 666 -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 15:40:09)

ja isto mislim da se nesmije.

jelenna -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 16:55:56)

ja sam imala na porodu gelirane nokte na rukama i jos mnoge trudnice oko mene,mislim da nemas problema ako stavis prozirn gel jer se preko njega vidi tvoj nokat tj ako pocne modriti vidit ce se!

modesty blaise -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 17:55:58)

i ja sam imala gel na rukama i nogama i rekli su mi da je ok.....pa sam takva išla i na porod
kroz gel se vidi boja nikta jer je proziran a to je bitno...

bubaMaja -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 18:16:19)

u rijeci ne - barem su mi tako rekli, ja nisam imala namjerno sam ih skinula par mjeseci prije tj. nisam ih htjela obnoviti kad je bilo vrijeme

BUMBI -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 21:02:08)

Ja nisam imala na rukama,a za noge neznam.Bolje se ti prije raspitaj

cuba -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 21:35:29)

Vidiš o ovome uopće nisam razmišljala[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Nisam imala tada gelirane nokte pa zbilja ne znam...

mariola -> RE: gelirani nokti (10.6.2011 23:08:53)

Ja bez pedikure ne idem nikud pa ni u rodilište[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Na nogama nisam imala gel ali sam imala lak. na rukama sam imala gel.
kad sam išla na kiretažu isto sam imala nalakirane nokte al su mi rekli da u operacijsku sale ne bi smjela nalakiranih noktiju ali su me pustili.

laura1407 -> RE: gelirani nokti (11.6.2011 17:39:01)

mislim isto da french sa prozirnim gelom nebi trebao stvarat probleme,a na kraju ruke će mi biti bez laka i gela
Ipak se nemogu odreći gela na nogama bar...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ZVRK -> RE: gelirani nokti (11.6.2011 19:52:08)

IZVORNA PORUKA: maja

Kod nas se ne smije ni sa lakiranima, a mislim da gel pogotovo ne dolazi u obzir

niti u pulskom rodilištu.rekli mi kada mi prijateljica završila na kiretaži-hitnoj i sestra je vikala na nju[sm=zmeden.gif]

Wukovarka -> RE: gelirani nokti (11.6.2011 22:02:21)

Čula sam puno puta da ne daju...žena do mene imala nalakirane nokte i na rukama i na nogam, nitko ništa joj nije reka, pa vjerujem da ne bi ništa ni za gel.
Svakako se treba raspitati da ne dobiješ jezikovu juhu

alessia -> RE: gelirani nokti (11.6.2011 23:24:46)

Bitno je da nokti nisu lakirani,znaci sve neutralne,prirodne boje dolaze u obzir,jer se na noktima vide  prve promjene kad krene po zlu ili sl,mijenjaju boju itd,,,zato,kod svake operacije pravilo je isto,opcenito pri prijemu u bolnicu.

natalijax -> RE: gelirani nokti (12.6.2011 13:59:18)

imala sam umjetne na porodu i ništ mi nisu rekli

5ra -> RE: gelirani nokti (5.7.2011 18:05:57)

ako je ploča nokta prozirna (bezbojni gel) na vrhu nokta french nema što smetati. lak ne dozvoljavaju imati (iako prozirni također nema što smetati) samo zato jer se može maknuti odstranjivačem, a gel si žena nije u mogućnosti sama poturpijati prije nego sjedne u auto za rodilište, pa to onda toleriraju. pa nećemo valjda biti cijelo ljeto neuređene jer smo pred porod?! i da, dobro je nokte na rukama malo skratiti zbog bebice. gelirani nokti su malo deblji od prirodnih, pa prema tome i manje oštri, manja je opasnost da ćete ogrebati nježnu bebinu kožu te je to zapravo bolja varijanta nego skidati gel prije poroda.

Stranica: [1]