semperdrito -> RE: Anomaly scan u petrovoj (10.6.2011 12:28:27)
|
IZVORNA PORUKA: .dada. Hvala na inf.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Danas sam se naručila u pol. Vili tako da jedva čekam vidjeti bebicu.A,ja sam nešto čitala o tom uzv i ne razumijem zašto me je dok poslao na njega kad je sve u redu...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] np... [sm=smiley20.gif] svaki gin ima svoj način rada. konkretno, moja gin voli svaki put kad se vidimo popričati o tome što je bilo od zadnjeg pregleda, kako sam se osjećala, da li sam imala kakvih problema ili neugoda i nakon pregleda me uputi što mogu očekivati u daljnjem periodu do idućeg pregleda i koje su mi pretrage na raspolaganju u tim tjednima. tako mi je i rekla da je jedna od pretraga na koje se može ići od 18. do 20. tjedna i anomaly scan, pa sam se ja zaintrigirala jer mi se čini kao dobra opcija za detaljan pregled bebinog razvoja. ona ne smatra da je to nužno (u mom slučaju). eto, odabrala sam to obaviti i idem idući tjedan. moji razlozi su potpuno sebični (malo sam uplašena sama po sebi i ne volim ne znati što se događa, a u trudnoći je sve to potencirano, zar ne?). [sm=smiley36.gif] nekako sam si posložila da mi je bolje da u slučaju da se pokaže da nešto nije u redu da se mogu pripremiti i ja, a i obaviti eventualne dodatne preglede prije poroda kako bi nakon poroda i liječnici bili pripremljeni za postupke dalje. ne smatram to paranojom, jednostavno sam tako odlučila. naročito zato što pretraga nije invazivna. dakle, čista preventiva. ne mogu ti reći zašto ti je tvoj gin to predložio, ne znam kakav odnos sa njim imaš, govori li ti išta na pregledu ili samo na kraju kaže trebate obaviti to i to? ako ti je na zadnjem pregledu rekao da je sve u redu, gledaj to kao jedan dobar besplatan sat anatomije! i budući je meni dr. rekla da mogu dovesti cijelo susjedstvo na pregled ako želim, to je jedan lijepi način upoznavanja obitelji sa bebom, zar ne? naročito bakama i djedovima koji u vrijeme kad smo se mi rađale nisu imali takve mogućnosti...[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|