Inicijativa (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji



Poruka


pticica -> Inicijativa (1.4.2011 14:50:34)

Anketa na RR mi je dala ideju za ovom temom.
Moja ideja bi bila da se organizuju druzenja, u nekom gradu ili cak vise njih, recimo jednom mjesecno, gdje ce clanice foruma donositi robicu svoje djecice koju su prerasli, igracke, kolica, tj. sve sto im vise ne treba i prodavati medju sobom, ujedno se druziti i upoznavati.
Novci se mogu naravno i uzimati za sebe, ali bi mozda humanije bilo otvoriti neki racun, skupljati pare, koji se moze darovati nekim udruzenjima, clanicama kada im je najpotrebnije, obradovati se medjusobno za rodjendan, rodjenje bebe, ili cak pokriti dio troskova za neke zajednicke izlete.
Imam puno prijedloga koje bi pisala, ali da ne duzim.
Naravno svi mi imamo nekoga kome bi rado nesto poklonili, to je sasvim ok, al uvijek bi se i pored poklona naslo nesto i za prodati.
Hajde da se dogovorimo[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] rado bih i ja ucestvovala i potrudila se doci na taj RR market





pticica -> RE: Inicijativa (1.4.2011 22:06:24)

niko zainteresovan[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




lilia -> RE: Inicijativa (1.4.2011 23:59:52)

Pa meni je ok ideja ali gledajući da se nas par jedva dogovorimo i pet puta promijenimo mjesto i vrijeme susreta onda bi se veća skupina još teže dogovorila.
Što se tiče prodaje određenih stvari u smislu kupujem od tebe komodu jer mi treba, ti zaradiš, ja prođem dobro mi je ok ali skupljanje za rođendane ili izlete nije dobra ideja jer netko će prodati pola dječje opreme a netko jednu majicu i to se ne može stavljati na jednu hrpu.
Barem ja tako mislim.




Stranica: [1]