Dali mogu... (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Marta j -> Dali mogu... (22.2.2011 18:31:39)

Curke znali koja od vas trebam pomoc.
Od juce me boli glava nenormalno od kada sam zavrsila posjet zubaru,i sada me jos boli zub.
Ginic mi neradi a do ljekarne nisam bas u stanju ici.
Dali zna koja dali se moze i koliko lekadola piti u trudnoci.
Ja sam popila samo jedan i to u podne-jedan.
Poluditi cu od bola neznam koji mi bi pa ja sada u trudnoci uzela ici u zubara.

nemirna mama -> RE: Dali mogu... (22.2.2011 18:41:36)

koliko znam da paracetamol smiješ piti, u bti lekadol........mene je boljelo ispod lijeve dojke u trudnoći i dr je rekal da smijem piti lekadol, koliko se sjećam da su bila 4 na dan, ali to je bilo prije 6 god. tako da se više ni ne sjećam.....možda se još koja cura javi....

breskvica22 -> RE: Dali mogu... (22.2.2011 18:42:42)

mila znam kako ti je!!!!
ja sam do nedavno mucila te muke. smijes popiti maximalno 2 lupoceta dnevno.lekadol ti nece pomoci,a lupocet je bolji.
plicet nemoj ni probati jer nekoristi.
meni je pomogla rakija i pasta za zube sa puno mentola.
ispiri usta rakijom. ja nemogu rakiju pod nos staviti ali sam morala i pomoglo mi je.
zelim ti brzi oporavak i nadam se da ce ti pomoci nesta od ovoga. pusaaaaaa

lidac0605 -> RE: Dali mogu... (22.2.2011 19:06:13)

Lekadol,Lupocet,Plicet,Panadol JE SVE JEDNO TE ISTO-500 mg paracetamola po tableti.Dopušteno u potpunosti u trudnoći u istoj dozi kao i van trudnoće-znači,po potrebi svakih 4-6 h po 1 tableta!A kak mislite da bi mi u zaraznoj skidali trudnicama temperaturu?!Nisam nikad čula za nikakve neželjene posljedice po trudnoću od paracetamola...

Marta j -> RE: Dali mogu... (22.2.2011 19:08:31)

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Lekadol,Lupocet,Plicet,Panadol JE SVE JEDNO TE ISTO-500 mg paracetamola po tableti.Dopušteno u potpunosti u trudnoći u istoj dozi kao i van trudnoće-znači,po potrebi svakih 4-6 h po 1 tableta!A kak mislite da bi mi u zaraznoj skidali trudnicama temperaturu?!Nisam nikad čula za nikakve neželjene posljedice po trudnoću od paracetamola...

Iskreno tebe sam i cekala da se javis jer znam da ti znas posto si medicinski djelatnik.

Hvala vam.

ikica84 -> RE: Dali mogu... (22.2.2011 19:18:06)

i ja sam se danas bas pitala koliko mogu cesto piti lekadol jer me glava bolela,prehladila sam se pa mi je spas kad popijem lekadol. [sm=smiley1.gif]

zara13 -> RE: Dali mogu... (22.2.2011 20:01:59)

meni rekla doktorica samo lupocet ak me boli glava il tak nešt

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.2.2011 8:37:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Marta j -> RE: Dali mogu... (23.2.2011 9:23:11)

Ja cijelu noc nisam od bola spavala ludila sam sada me trenutno ne boli.
Otici cu opet popodne do zubara kada mm dode s posla zub me nije bolio do nisam bila kod zubara.
Jace me nocas bolilo nego kada sam radala.
Sinoc sam popila lekadol u 7 i nije me drzao niti do 20.30.

CallamityJane -> RE: Dali mogu... (24.2.2011 1:35:27)

Martic je li prosao zubonja???[sm=smiley13.gif]

Stranica: [1]