Krediti za uređenje stana (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Financijske dileme roditeljstva



Poruka


fiumanka -> Krediti za uređenje stana (21.2.2011 22:59:14)

VEĆ 2 god. smo u stanu sa svekrom i svekrvom a imamo stan u istoj kući ali ga treba opremiti i urediti.Imali smo u planu to napraviti bez dizanja kredita ali su se planovi izjalovili i sada smo odlučili dizati kredit.Da li netko ima iskustva sa takvim kreditima? D ali možda netko radi u banci sa kreditima pa da mi da savjet? Nikada nismo dizali kredit, ne znamo kako ide ta procedura, koja banka je bolja i "sigurnija", na koliko godina?!




Zvonki -> RE: Krediti za uređenje stana (22.2.2011 8:01:03)

Najbolje da stavite na papir koliko novca vam je potrebno, koliku ratu možete otplatiti i da u više anaka zatražite otplatnu listu. Mi smo dizali nenamjenski u Volsbanki i uvjeti su bili dobri, najmanja kamata na koju smo naišli. Nismo dizali jako veliku svotu. Znam da su i banke malo postrožile uvjete za kredit pa vidite možete li uopće dići svotu koju planirate.




Bebys -> RE: Krediti za uređenje stana (22.2.2011 11:02:02)

zvonki te je lijepo savijetovala..ali vidi
ti jos sve banke jer su se kamate jako promijenile nedavno svugdje...sretno




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.2.2011 11:49:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




ema55 -> RE: Krediti za uređenje stana (22.2.2011 12:14:58)

meni svekrva planira uređivati na očevom. i pitala je za adaptacijski kredit, i samo znam da za njega to što će adaptirati treba biti na njoj, i svi papiri trebaju biti čisti. sad ne znam tvoju situaciju, koliko sam razumila da je to ista kuća, onda bi trebalo ako već nije napravljeno isparcelizirati i prepisati na muža taj kat.




printees -> RE: Krediti za uređenje stana (5.5.2018 8:30:24)

Brzi kredit - https://www.ferratumbank.hr Imam ja iskustva, i to u više navrata. Nikad nije bilo problema, ne radi se o prevarantima. To je firma koja posluje u cijeloj Europi, mogu se lako provjeriti




Stranica: [1]