bazeni i dječica (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Izleti i godišnji odmori



Poruka


fiumanka -> bazeni i dječica (7.2.2011 9:29:34)

Imamo velikih problema jer bi MM, naša curica i ja napokon na teško zasluženi odmor ali nikako da nađemo nešto u čemu bi i naša kćer uživala,pa smo na kraju odlučili da bi najbolje bilo da odemo u neke toplice/terme. Zanima me dal mi netko može preporučiti neke koje su primjerene za djecu od 2 godine, znači da imaju nekakav unutarnji bazen za dječicu i neke sadržaje primjerene za njih? HITNOĆA mi je jer je put planiran za prvi vikend 3.mj!!!!Sve sam terme ispreskakala ali smatram da mi najbolji savjet mogu dati mame koje su bile i vidjele!A druga stvar koja me zanima je utjecaj termalnih voda i klora na naša mala bića??????




pepeljuga -> RE: bazeni i dječica (7.2.2011 9:32:31)

Evo mi bas juce bili u Cateskim toplicama,decki odusevljeni,ima ful sadrzaja za djecu a prvi put smo bili kad je mlađi bio beba od 5 miseci a stariji imao 2 godine. Ja bi preporucila [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mlada mama -> RE: bazeni i dječica (7.2.2011 10:55:27)

vidjela sam pepeljugine slike i vidim da im je stvarno bilo super, i mene su oduševile slike tako da ti i ja preporučam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2011 11:29:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




fiumanka -> RE: bazeni i dječica (7.2.2011 14:37:36)

Mi smo i dalje jako neodlučni jer nam je to jedini odmor unazad par godina a i nećemo tako skoro na sljedeći pa ne želimo fulati i otići u terme gdje nam maloj neće biti dobro a na netu i u brošurama nisu baš opširni što se tiče dječjeg sadržaja[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




modesty blaise -> RE: bazeni i dječica (7.2.2011 14:40:46)

čatež...definitivno




CallamityJane -> RE: bazeni i dječica (7.2.2011 15:01:48)

Predobra ideja za kako provesti vikend [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Moracu i ja da malo pronjuskam oko mene ovde sta ima[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
i OT pepic slike su predobre  a malisani otkidaju [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




diba -> RE: bazeni i dječica (7.2.2011 15:13:03)

Mi idemo u Terme Jezerčica jer ne možemo s djecom preko granice.




lilia -> RE: bazeni i dječica (8.2.2011 0:42:16)

Moj muž i ja obožavamo toplice i bili smo u Terme Olimija (predobro ako se želiš opustiti sama sa mužićem, imaju najveći svijet sauna u Slo a bazeni im baš nisu nešto), za djecu ne preporučam iako je priroda prekrasna.
Tuheljske zaobilazite u širokom luku.
Terme Čatež idealne za djecu, imaju stvarno masu sadržaja i hrana u hotelu je odlična. Još da ja ljeto pa da možete na vanjske bazene ali svejedno ćete uživati. Toplo preporučam.
Ne odsjedajte u hotelu Čatež jer tamo obično odsjedaju ljudi koji su nepokretni i u kolicima pa baš i nije prizor (tako je nama savjetovala recepcionerka).
Mi smo bili u hotel Toplice i stvarno je super i povezan je tunelom sa termama pa možete i u ogrtaču.




malica -> RE: bazeni i dječica (8.2.2011 20:37:33)

Ja prezadovoljna Tuheljskim, al radnim danom kad nije gužva i nešto je interesantnije za djecu kad su otvoreni vanjski bazeni. Frendica mi bila u sv. Martinu na Muri i prezadovoljni su, išli su sa malenim kad je bio cca 10 mjeseci star. U Čatežu koliko čujem je super za klince, nismo bili jer nikako uhvatit vremena. A što se tiče klora, samo pazi da se otušira navečer prije spavanja i namaži je mlijekom da joj se koža ne posuši.




fiumanka -> RE: bazeni i dječica (8.2.2011 22:37:28)

Hvala cure moje drage na odgovorima!!! Žao mi je samo što se nisam ranije uključila na forum; život bi mi bio jednostavniji[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Javim vam što smo MM i ja odlučili na vjećanju. Jedno je sigurno- u toplice idemo a sada još treba donijeti odluku. U svakom slučaju puno ste pomogle.




fiumanka -> RE: bazeni i dječica (16.2.2011 13:53:41)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] Juuupiiii!!!! Odluka je pala. Idemo u terme Tuhelj, pa jedan dan na kupanje u terme Olimia!!!!




fiumanka -> RE: bazeni i dječica (7.3.2011 19:10:53)

Bili smo za vikend u termama Tuhelj i prezadovoljni smo.Osoblje za svaku pohvalu,hrana odlična,bazeni taman za našu curicu...Bilo nam je odlično!




pincirotvajler -> RE: bazeni i dječica (7.3.2011 19:12:09)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




modesty blaise -> RE: bazeni i dječica (7.3.2011 19:12:48)

a mi smo alergični na klor[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




pepeljuga -> RE: bazeni i dječica (7.3.2011 19:17:11)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stranica: [1]