| 
				  Bebys ->  RE: Ceca  u Zagrebu  (7.2.2011 15:43:40)
			   | 

IZVORNA PORUKA:  Duve                 isto to je rekla i dragana mirkovic...isto to.....pa sad ja sam vrlo jasno sve napisala...            Kad je Dragana to rekla?? Pa ona nastupa u Hrvatskoj, i udana je za Hrvata [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]               ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   za vrijeme domovinskog rata...i poslije njega...mozda sada vise ne...nemogu naci na netu izjave stare 15 godina...toga nema...   ona je ovako rekla....DA ZNAM DA ME HRVATI SLUSAJU... nikada nebi pevala...tako je rekla...   e sad kako je danas neznam...      vidis kod cece se nije promijenilo razmisljanje...   upoznata sam s time svime jer sam iha ja nekada davno sve slusala...voljela sam ljubavne pjesme bile su mi super ali nakon domovinskog rata i slicnih izjava...od nekih pjevaca...smocili su mi se...   zato znam...      e da jedini karakter je veliki DORDJE BALASEVIC...TO JE JEDNA SUPER OSOBA 

| 

| 

| 

|