martina33 -> RE: moja bol..... (29.1.2011 11:21:44)
|
I ja sam nakon prvog poroda imala hpv i CIS (carcinoma in situ)..prije toga prošla 3 biopsije na živo,kolposkopiju i na kraju konizaciju...Naravno nitko me nije ni pokušavao lječiti jer kao rodila sam pa šta će mi više cerviks?! 11 godina nakon toga sve je bilo u redu (kontrole svakih 6 mjeseci i svaki put užasan stres)... Sada ,prije druge trudnoće papa super( 11 mjesec ),a samo 4 mjeseca kasnije(znači tada sam već bila trudna) opet nalaz papa testa ascus i hpv...Vjerojatno je sve opet buknulo zbog trudnoće i hormona... Naravno ,zahvaljujući konizaciji,u drugoj trudnoći sam završila na serklaži... Sada čekam prvu kontrolu nakon poroda i užasno me strah... Strah me opet sve to prolazit iz početka... Kaj će me opet rezat i tak po malo secirat kad kažu da se taj hpv ne da izlječit... A da sam barem spavala s pol zagreba,neg sam u životu imala 2 frajera(očigledno jedan od njih bio je krivi)... Sada kopam po internetu sve žive ljekove koji podižu imunitet-naručila Papilex(koji je baš za hpv) i Wartrol sprej(isto baš za hpv)pa ćemo vidjet... Također sam čula da su preparati na bazi Aloe vere dobri ( marka Forever living) Eto,držim ti fige i valjda će sve biti ok..[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|