mala99 -> Raspored obroka-dijete 16 mjeseci (14.1.2011 17:42:22)
|
Budući da oduvijek imamo problema sa hranjenjem, naime još od 6 mjeseca života mali je prestao piti mlijeko, zanima me kako vi hranite vaše bebače. Mali ima 16 mjeseci, normalno dobiva na težini (ima 13 kg.) Raspored obroka nam je ovakav: 9.30 jedan obični jogurt (pokušala sam više puta ujutro još mu nešto ponuditi, ali kao da uopće ujutro nema apetita, pa sam odustala. Čak i jogurte koje obožava pojede samo jedan) 12.30 ručak (juha s mesom, povrćem, riba , gulaš i tjestenina, kajgana (od 3 jaja) 16.30 vočka s keksom (banana, jabuka, kruška) i kad je raspoložen još jedan dukatino 20.00-20.30 (večera, do sada je to bio čokolino ( sad više neće), pa je to rižot, juha s nekim povrćem, tjestenina ) i još 2 jogurta (obična) Obroci su mu dosta obilni, tako da ne nudim međuobroke jer onda ne može pojesti obrok. Obično je količina obroka oko 250 ml-300 ml. Na dan popije malu boćicu čaja 150-200n ml, soka skoro ništa. Zanima me kako vi hranite vaše bebače i što mislite o ovom rasporedu hranjenja. Moj je jako izbirljiv, hoće jesti samo meso i kisele stvari (krastavce, kisele paprike, i sl.)
|
|
|
|