sretna -> bolovi u bubregu i jj stent (13.1.2011 22:55:16)
|
željela bih podijeliti svoje iskustvo, jer ja o ovome nisam ništa našla kad mi je trebalo. Naime, zbog bolova u donjem dijelu trbuha završila sam u bolnici u 29. tj. i tamo su mi rekli da imam upalu mokraćnog sustava i proširenje mokraćovoda kod desnog bubrega. dobila sam antibiotik i za 2 dana išla kući. No najgore je došlo nakon tjedan dana kada me strašno počeo boljeti taj desni bubreg-bolovi ko trudovi, al bez pauze! Izdržala sam pola sata i opet za bolnicu... Bubreg je "imao zastoj" i otud bolovi. Nakon par napadaja bolova i injekcija pritiv boli urolog mi je odlučio skratiti muku. Ugrađena mi je cjevčica od bubrega do mjehura, tzv "double j stent" i bol je u trenu nestala. On će u meni ostati do poslije poroda i do tada se ne očekuju bolovi, samo moram na kontrole urologu svaka 3-4 tj. Kroz razgovor s liječnikom saznala sam da jako puno trudnica ima ovaj problem i 50 posto njih treba taj jj stent, a na netu nisam našla ni jedan jedini članak o tome na hrvatskom jeziku. Ovo pišem u nadi da će netko ipak dobiti informaciju o tome kada mu bude najpotrebnije... Zanima me je li još neka od vas imala ovaj problem?
|
|
|
|