RE: Toni kreće u jaslice (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Vrtić i čuvanje djeteta



Poruka


cuba -> RE: Toni kreće u jaslice (2.2.2011 8:24:14)

Gotovo je mama, vrtić rules[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ma [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] za malog T, pravi je.




Ninaa -> RE: Toni kreće u jaslice (2.2.2011 8:34:23)

Bravo za Tonija[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] i točno znam kak se osjećaš moja K. je isto zadovoljna i baš voli vrtić. Danas je otišla s tetom prati ruke da me nije ni pozdravila, kao ono mama odi nemam vremena.Strašni su!




mariola -> RE: Toni kreće u jaslice (2.2.2011 8:49:33)

Bravo Ninaa i za tvoju curku[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Točno se na njima vidi da su sretni i zadovoljni tamo i ja sam potpuno mirna ovih osam sati na poslu.
...nego komentar ću napisati na lilinoj temi...




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]