Sportske aktivnosti (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Odgoj



Poruka


anne -> Sportske aktivnosti (18.11.2008 9:17:58)

Dječji treneri kažu da je 4 godine idealno za početak "sportskog treniranja" - plivanje, tenis, ritmika... Nije ni potrebno reči da djeca uz sport uče i druge korisne stvari za cijeli život - razvijaju radne navike, zdravo tijelo, timski duh.
4 godine mi se ipak čini prerano.
Idu li vaši na nešto tako? Mislite li ih dati?




Florijan Jakov -> RE: Sportske aktivnosti (18.11.2008 9:25:19)

FJ je još premali, ali mislim da nije loše od malena djeci usađivati osjećaj za odgovornost, obavezu, naviku...još ako je to nešto što mu je zanimljivo, svakako podržavam. Ne mora biti naporniniti svakodnevno, ali 2 puta tjedno provesti u nekoj ciljanoj aktivnosti je, po meni, u redu.  




ninolina -> RE: Sportske aktivnosti (18.11.2008 9:28:59)

Evo mi taman dogovaramo kad da dođemo sa malom ona bi išla na balet i svirala bi violinu totalno je zaluđena njom.  U vrtiću ide na engleski. Tako da joj je aktivno ali njoj interesantno. Mali će sad kad je krenuo u školu na nogomet jer primaju tek od 7 god




vjerae -> RE: Sportske aktivnosti (18.11.2008 9:29:10)

Petra ima 11,5 g i ide na rukomet. Djeci treba ispušni ventil a sport je idealan izbor,bez obzira na dob




tiha -> RE: Sportske aktivnosti (18.11.2008 9:46:01)

mi smo htjeli nissu na gimnastiku jer se stalno baca po kuci i pravi kolutove ali sad po novom primaju od 5 godina ali netrude se bas oko njih djeca trce okolo dok trener pokusava pojedinacno raditi s odredenim djetetom tako da oni od sat vremena vjezbaju svaki mozda 2-3 min a ostatak trce okolo! to mi se nesvida htjela bi ju na neki ples mozda jer obozava plesati a tu kod nas je sve jadno...sad citam u novinama da se otvorila osnovna glazbena skola ipak ima neke nade za nasu djecu!




ZVRK -> RE: Sportske aktivnosti (18.11.2008 9:51:01)

ja sam mog zvrkića upisala na zbor u sklopu vrtića jer obožava pjevati,ali.......tek tada nastao problem
ne želi nti da čuje riječ zbor tako da ga teta u vrtiću više ne šalje u tu grupu.
meni je zvrkić rekao da je berba koji svira harmoniku ''slabi''-loš,a šta pod time misli.......tako da od aktivnosti nema  za sada[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Stranica: [1]