|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
11.5.2009 22:39:23   
ornela.nely
želim vam svima plusiće i user posted image .evo ja sa 37god.i tri spontana iza sebe u četvrtak napravila test jer sam imala simptome ali mi bilo čudno jer su bili neplodni dani,a ipak user posted image .znam da vam to nije utjeha ali i mene sad frka hoće li sve biti o.k.zato imam već dva dana trčkolajner.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 826
11.5.2009 23:12:02   
tinky
hvala tiki,moj isto velik korak je što imam i vas ovdje i što je uz vas sve ovo puno lakše i slađe..i naravno želim i ja biti podrška svima vamatj.nama da sve mi dobijemo što prije svoje male anđeleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 827
11.5.2009 23:14:29   
tikica_69
ornela.nely - sretno i cestitam user posted image  user posted image  user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 828
11.5.2009 23:17:14   
tinky
draga moja ornela.nely čestitam od srcauser posted image user posted image želim ti lijepu i mirnu trudnoću i naravno da nam jesi utjeha i primjer kako je sve to čudo i Božije davanje i onda kad se najmanje nadamo..glavu gore,osmjeh na lice,moli se dragom Bogu da čuva tvoje čedo i ne boj se draga!!uživaj uuser posted image  i da nam dočekaš malu slatkuuser posted image bez problema..držim ti figeuser posted image

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 829
11.5.2009 23:24:16   
novamama
ornela.nely čestitam i nek sve prođe ok, tj. sve JEST okuser posted image

uživajuser posted image

tinky, što je sa tobom bilo, sve tražim, ali ne mogu naći...što je vještica ipak došla?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 830
11.5.2009 23:42:55   
Candy
ornela.nely čestitam user posted image user posted image user posted image !Sretno user posted image user posted image user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 831
11.5.2009 23:47:31   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image toooo,tako treba,bravo curo..čestitam ti..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 832
12.5.2009 12:10:52   
ornela.nely
hvala!user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 833
12.5.2009 12:13:31   
ornela.nely
ne usudim se ovako žestokouser posted image proslavit plusić ali u sebi skačem od veselja.

Neposredna veza do poruke: 834
12.5.2009 12:14:07   
curice
bravo ornela.nely-uživaj,čuvaj se,pozitivno razmišljaj-sve će biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 835
12.5.2009 12:19:39   
ornela.nely
pomalo se ufuravam.dosad nikad nisam imala mučnine pa to gledam kao dobar znak jer mi je sad muka od jutra do sutra.a i mm se sav uzvrpoljio pa odmaram jer mi neda ni suđe oprat.i uživam u tom ljenčarenju.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 836
12.5.2009 12:31:13   
m600
ornela.nely želim da ti trudnoća prođe savršeno...drago mi je zbog +user posted image
miruj i domaraj...nek muž tetošiuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 837
12.5.2009 18:47:59   
Kika83
Čestitam user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 838
12.5.2009 19:08:11   
tinky
draga novamama tu sam ti,javljala sam se ja neznam koliko si pratila al svašta sam ti doživjela od izmišljene teške bolesti u koju me ufurao jedan kretenski doktor do potpuno zdrave mlade osobe u koju me jučer uvjerila najbolja ginićka na svijetu.uglavnom,ja dobih i prođe miuser posted image  i sad sam već u novim pobjedama i inače sam cijelo vrijeme pogrešno računala plodne dane evo ona mi jučer reče da mi je ovulacija jako rano tako da ak ovaj mj.propustim sl.se jaaakkkooo nadam jednom malom + najvažnije da sam zdrava i sad u nove pbjede i slatka iščekivanja..jedva čekam..cure drž te mi se i u akciju!!user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 839
12.5.2009 20:03:20   
uspavana
IZVORNA PORUKA: Candy

ornela.nely čestitam user posted image user posted image user posted image !Sretno user posted image user posted image user posted image !

POTPISUJEM!
želim da svi skupa skoro čekamo svoje bebice!!

i da sve bude u redu

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 840
12.5.2009 20:04:26   
tinky
hej drage jel mi može netko reći tko je vadio briseve kako se to radi?zašto papa test nije dovoljan da ti pokaže imaš li ili ne koje bakterije?hvala puuuno

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 841
12.5.2009 20:28:17   
pufna*
ornelice, cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image trudilice, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 842
12.5.2009 21:04:38   
ornela.nely
user posted image hvala...user posted image super ste!user posted image .svima plusići!!!i na testovima!i na tekućim računima!juhuuuuuuu...čušpaaaaaajz...da mi je neko reka kako ću se ovako veselit mučninama pukla bi ga lazanjolom po glavi.user posted image

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 843
12.5.2009 22:03:54   
malizia
Ornela.nely uljepšala si mi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  i nek Bog blagosovi tvoju trudnoću.

Neposredna veza do poruke: 844
12.5.2009 22:10:25   
pepeljuga
ornela nely cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 845
12.5.2009 22:58:56   
gljiva
Čestitam Ornela nelyuser posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 846
12.5.2009 23:51:33   
novamama

IZVORNA PORUKA: tinky

draga novamama tu sam ti,javljala sam se ja neznam koliko si pratila al svašta sam ti doživjela od izmišljene teške bolesti u koju me ufurao jedan kretenski doktor do potpuno zdrave mlade osobe u koju me jučer uvjerila najbolja ginićka na svijetu.uglavnom,ja dobih i prođe miuser posted image  i sad sam već u novim pobjedama i inače sam cijelo vrijeme pogrešno računala plodne dane evo ona mi jučer reče da mi je ovulacija jako rano tako da ak ovaj mj.propustim sl.se jaaakkkooo nadam jednom malom + najvažnije da sam zdrava i sad u nove pbjede i slatka iščekivanja..jedva čekam..cure drž te mi se i u akciju!!user posted image user posted image

tinky, bravo i za tebe na optimizmu i dobroj volji,već ćeš ti nama javiti dobre vijesti user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tinky)
Neposredna veza do poruke: 847
12.5.2009 23:58:34   
mamica29
Ornela čestitam od srca. sretno

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 848
13.5.2009 9:56:24   
pufna*
bole me bradavice user posted image
samo to.
cekam dvajs'peti. user posted image

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 849
13.5.2009 15:35:50   
pufna*

eh, nije samo to.. danas sam do podne 3x trcala na wc, a ni kapi nisam popila. mrzim ustajanje nocu, samo da bi obavila malu nuzdu.
na nogama su mi se iscrtale kojekakve flekice user posted image
luda sam vise od tih umisljenih il' pak stvarnih simptoma koje neznam iscitati.

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!