|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: hoću bebu
3.3.2009 23:52:23   
Candy
Sunny,čestitam od srca user posted image user posted image user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 426
5.3.2009 19:38:04   
Sunny
IZVORNA PORUKA: nenica

Čestitam ti od srca Sunny!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti najljepšu trudnoću!!! I daj reci koje si to trakice koristila?! Ja nikako da skontan kad su mi plodni dani pa bi mi to itekako pomoglo!!!! Napiši kad uhvatiš vremena molim te! Pusa i još jednom ČESTITAM na user posted image !!!!

Ej cure, nije me bilo par dana. Hvala svima na čestitkama.
Nenica, koristila sam one trakice sa saveontests, jeftine su, mislim da me 25 kom došlo nekih 12 usd. I stvarno su mi pomogle jer su mi ciklusi oduvijek u totalnom neredu.
Bila sam danas kod doktora na prvom UZV, i za sada vidi samo praznu gestacijsku vrećicu, no on kaže da je sve ok, da mi je vjerojatno ovulacija nastupila kasnije nego "po knjizi" i naručio me opet za 15 dana.
I još jedna korisna informacija, već 5 dana imam temperaturu 37,2 stalno isto, niti gore niti dole. Prepala sam se da sam skupila kakvu virozu ali doktor mi je danas rekao da je to u ovoj fazi sasvim  normalno i da može potrajati još 15-ak dana. Eto, možda nekom pomogne ova informacija.
Puse svima user posted image

(Odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 427
8.3.2009 23:10:05   
lavica81
IZVORNA PORUKA: nenica

Čestitam ti od srca Sunny!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti najljepšu trudnoću!!! I daj reci koje si to trakice koristila?! Ja nikako da skontan kad su mi plodni dani pa bi mi to itekako pomoglo!!!! Napiši kad uhvatiš vremena molim te! Pusa i još jednom ČESTITAM na user posted image !!!!

ja sam kupila ovulacijske trakice preko amazona. 20 trakica + 5 testova za trudnoću platila 20 dolara zajedno sa pošrtarinom. Stiglo je za otprilike 10 dana. Koristim ih već drugi mjesec pa ćemo vidjeti da li će djelovati

(Odgovor članu nenica)
Neposredna veza do poruke: 428
9.3.2009 10:52:26   
tikica_69
I ja kupila preko nete iz Kanade, stigli za 6 dana, bez postarine, na Diners za 76kn
Negdje sam vam i na temi LH trakice ostavila i link preko kojeg ih mozete naruciti da tu nejdemo previse OT

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 429
9.3.2009 10:54:28   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tikica_69

I ja kupila preko nete iz Kanade, stigli za 6 dana, bez postarine, na Diners za 76kn
Negdje sam vam i na temi LH trakice ostavila i link preko kojeg ih mozete naruciti da tu nejdemo previse OT

da,da i ja sam naručila kao šta mi je tikica rekla i super sam prošlauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 430
10.3.2009 11:13:58   
Carrie 1
Drage buduće majke!
Evo i ja vas našla i dijelim svoju priču sa vama. Naime i mene je ima par mjeseci jaaaakoooo uhvatila želja za još jednim članom iuser posted image . Imamo curicu od 3 godine i 2 mjececa i zove bracu ili seku. Prva trudnoća završila neslavno. Nakon toga visoki prolaktin pa lječenje Bromergonom, pa onda trudnoća - sretna. Ovo ljeto opet visoki prolaktin - izlječena (nadam se još uvijek), e ali sad ne ide pa ne ide. A mene uhvatila luda luda želja da pucam od želje. Stvari nikad uredne (pretprošli mjesec kasnilo skoro 15 dana ja se ponadala i ništa). Imala policistične jajnike, itd...
Uglavnom HOĆU BEBU!!!
28 god.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 431
10.3.2009 11:17:44   
ejmama
Puno sreće i dobro došlauser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Carrie 1)
Neposredna veza do poruke: 432
10.3.2009 11:22:37   
Anoniman
Carrie 1, želim ti da što prije ugledaš user posted image !

Ia na RR puno cura koje imaju sličnih problema, pa se nadam da ćete se uskoro pronaći.
Navijam za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Carrie 1)
  Neposredna veza do poruke: 433
10.3.2009 11:30:35   
Carrie 1
Hvala cure na krasnim željama. I ja se nadam da će sve biti OK. Vidim da je dosta cura uspjelo družeći se sa vama. I velika utjeha je da nas ima puuunooo... da nisam čudakinja. Odlučila sam se okrenuti vama jer vidim da me iz moje bliže okoline baš ne podržavaju. Nitko nije u istim problemima pa sam "valjda" dosadna... dobro, dobro znam da sam dosadna....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 434
10.3.2009 11:31:41   
ninolina
dobrodošla draga, od tolike prevelike želje neće da se uhvati.
Ma hoće uskoro će tvoja djevojčica imati bracu ili seku. Sretno!

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 435
10.3.2009 11:33:17   
ninolina
Nitko nije u istim problemima pa sam "valjda" dosadna... dobro, dobro znam da sam dosadna....

Nitko ne želi čuti tuđe probleme, zato smo mi tu uživaj s namauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 436
10.3.2009 11:38:08   
Carrie 1
Ali ne mogu se ja oduprijeti mojoj želji... Znam priču opusti se... ali NE MOGU! Ako ovaj mjesec opet dođe (a hoćeuser posted image ), idem kod gin. vidjeti što ima za reći.
Imam jedno pitanje, nisam mogla pronaći odgovor nigdje na forumu. Što znači "truditi se", svaki dan ili? Ja probala i ne mogu ja to. A plodne dane ne mogu odrediti jer mi je neredovita...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 437
10.3.2009 11:40:40   
Anoniman
Nisi dosadna! Ovdje sigurno ne!
I ja imam policistične jajnike i drugu bebu nismo baš tako lako dobili, pokušavali smo, pokušavali, "ciljali" user posted image  i onda taman kad nam je dr napisao uputnicu za vađenje hormona i druge pretage, taj ciklus smo slučajno "naciljali"! A 5 mjeseci nakon poroda - opet! user posted image user posted image user posted image
Tako da sad imam tri curke, a imala sam jednu i bila sam jako žalosna, kao ti...

A ova Ninolina... user posted image user posted image user posted image  kad ju vidim, poželim još jednu user posted image ... user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (joke, joke!)

Carrie 1, mi te razumijemo, znam da je želja za bebom jednako jaka, bila ta beba prva, druga, treća ili peta. Kad želiš bebu, broj nije važan. I ja vjerujem da ćeš ju ti imati.
Ubaci se u trudilice pa ćemo skupa navijati za tebe!

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 438
10.3.2009 11:55:05   
Carrie 1
Ne mogu naći trudilice HELP?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 439
10.3.2009 11:56:52   
Anoniman
http://www.ringeraja.hr/forum/Odbrojavanje_travanj_2009%25/m_150325/tm.htm

(Odgovor članu Carrie 1)
  Neposredna veza do poruke: 440
10.3.2009 11:59:43   
Carrie 1
thnx

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 441
10.3.2009 12:19:36   
tikica_69
Carrie1, dobrodosla user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Carrie 1)
Neposredna veza do poruke: 442
10.3.2009 13:08:11   
Candy
Carrrie 1 dobrodošla i sretno user posted image !

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 443
10.3.2009 13:13:07   
Ninaa
Dobro došla i sretno s bebicom navijamo i za tebe.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 444
10.3.2009 14:07:57   
Kika83
carrie dobrodošlauser posted image sretnouser posted image
ja ti isto imam policistične jajnike i baš nikako nemogu zatrudnit.nemam niti jedno dijete jošuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 445
10.3.2009 14:11:43   
Florijan Jakov
carrie, dobro nam došla... kako si rekla, ako ne uspije, odi do dr da otkloniš sumnje da eventualno nešto nije u redu, pa opet u akciju. želim ti svu sreću i user posted image što prije user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 446
10.3.2009 14:27:39   
Carrie 1
carrie dobrodošlauser posted image sretnouser posted image
ja ti isto imam policistične jajnike i baš nikako nemogu zatrudnit.nemam niti jedno dijete jošuser posted image

Draga kika 83. Ja sa mm 7 god prije prve trudnoće, nikad se nismo pazili i ostala trudna (prva neslavna trudnoća) a ni ne znam kako. A prije druge trudnoće gin. me htio poslati u zg. na obradu jer nisam htjela piti kontracepcijske tablete. Kako sam bila u pripremama za vjenčanje rekla sam da ću navratiti nakon pa da ćemo se dogovoriti. Kad ono user posted image .
Zato sada nema šanse. Ali nada umire zadnja. Kad vidim koliko nas je lakše se diše....

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 447
10.3.2009 14:28:28   
Carrie 1
Još jednom hvala svima na dobrodošlici user posted image !!!

(Odgovor članu Carrie 1)
Neposredna veza do poruke: 448
10.3.2009 14:29:29   
Candy
Carrie,ima nas dosta nažalost s tim problemom ali uz podršku cura puno je lakše user posted image ...
Nadam se da ćeš brzo ugledati plusić user posted image ...

(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Carrie 1)
Neposredna veza do poruke: 449
10.3.2009 14:30:56   
Carrie 1
Imam jedno pitanje, nisam mogla pronaći odgovor nigdje na forumu. Što znači "truditi se", svaki dan ili? Ja probala i ne mogu ja to. A plodne dane ne mogu odrediti jer mi je neredovita...

Možda je glupo pitanje ali plizzz odgovorite neko.

(Odgovor članu Carrie 1)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!