temperatura i prozračivanje spavaonice? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

danery -> temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:11:48)

ne znam kako bolje nasloviti...

kolika je kod vas temperatura u sobi gdje vam djeca spavaju? grijete li dodatno i ako da,kada posebno?
zagrijavate li jače prostoriju u kojoj kupate dijete?
kako često i kada zračite taj prostor?

kod nas je uvijek između19 i 22 stupnja...za kupanje upalimo malo klimu da dodatno zagrije...inače nam je preko dana uvijek bar kipan prozor da struji zrak...ljeti po noći ostavimo otvoren,a zimi isto malo na kip...

pincirotvajler -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:16:53)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]joj naš stan je mali,,grijanje na radijatore,tv komp radi,,suh zrak,,katastrofa..
pa imamo procedure..svakih sat vremena otvaranje prozora na 10min,,onda zatvaranje i grijanje [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
noću prozori svugdje na kip..
danju je sad temp 22, noću 17
grijemo u kupaoni jače navečer kad se kupa mali

pikachu -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:21:02)

U spavaćoj sobi je ugašen radijator (rijetko ga i zimi palim jer se brzo zagrije ili iz drugih prostorija ili kratko upalim radijator), a preko dana su prozori stalno otovreni na kip tako da se sve dobro izrači...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Usput, mi se grijemo na toplanu pa je uvijek kada počne grijanje jako vruće i hodamo u kratkim rukavima tako da moram gasiti ovaj u sobi...

inesica -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:25:55)

U ovom prijelaznom periodu max. 22 grijemo, ali obicno je oko 20. Navecer od 15-20 tamo gdje spavamo, ali okacim mokri rucnik na radijator. Ujutro prozracim spavacu, cijeli dan otvoren prozor do popodne, pa se tamo ne grije. U dnevnoj ujutro prozracim, i onda samo grijemo. Ne volim pretoplo.

ninolina -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:27:24)

temperatura unutra je između 18-22...s tim da su svi prozori otvoreni na kip...u spavačim sobama je otvoreno dok su budni...kad idu spavati zatvorim i opet pri buđenju otvaram

cuba -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:31:41)

Prošlu zimu kad se R rodio nam je temperatura u spavaćoj sobi bila otprilike 21-22 stupnja a patronažna nam je rekla kada ga kupamo da je 24. Tako smo i radili. Preko dana bi bio u dnevnom boravku pa bismo sobu tada zračili.
Sada još ne grijem jer još nema potrebe a inače za ovu zimu ćemo pretpostavljam isto...

Thea -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 13:32:58)

po ljeti je prozor stalno otvoren,samo su rolete spuštene.Sad po zimi je radijator na 5 ali termostat je na 22 stupnja,t.j. navečer oko 18 palim grijanje sad,a preko dana je ugašeno i prozor otvorim da se sve malo izlufta.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (11.10.2010 14:01:51)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Imra -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 14:08:46)

Meni je 19C ipak prehladnouser posted image

meni je i 21 hladno

CallamityJane -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 15:15:12)

vidim da sam najveci smrzavko ovde [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
kod nas je navece 24-27 stepeni obicno a preko dana moze i 22-23
ne grijem nesto extra za kupanje jos, samo zatvorim vrata i prozore
eh da stalno su mi otvorena balkonska vrata i u spavacoj ujutru otvorim na par sati sirom prozor i ostatak dana na kip, sem kada Kike spava da joj buka ne smeta

m600 -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 17:57:03)

vrtirepkice i ja sam smrzlo živi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
kod nas temperatura velika jer ložimo na drva a meni uvijek hladno[sm=smiley36.gif]
prozračim prije spavanja spavaću jer se petra znoji ako je pretoplo

Ninaa -> RE: temperatura i prozračivanje spavaonice? (11.10.2010 19:50:21)

Kod nas je između 20 do 22, nekad je i toplije jel ložimo na drva. Meni je uvijek zima pa nisam mjerodavna za temp. Malecka najbolje spava kad je oko19 ne podnosi baš vrućinu. Ja otvorim prozore ujutro da se prozrači i onda zatvorim. Kuća je velika pa baš nije pretoplo ako budu pretvoreni. Volim da je svježi zrak pa malo izluftam i zatvorim. Ljeti odmah ujutro spustim rolete, a prozore otvaram tek po noći da se malo prozrači.

Stranica: [1]