RE: Imunitet i apetit djeteta (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca >> Djeca i zdravlje

Poruka

ELISABETH -> RE: Imunitet i apetit djeteta (7.10.2010 22:22:05)

IZVORNA PORUKA: MiniMama

wuki, i mi pijemo taj sirup unatrag tjedan dana i od tada ima po tri stolice dnevno dosta mekane.. nije proljev, ali nisu ni pikolice kako je prije bilo. dok nismo krenuli sa sirupom imao bi mi samo jednu stolicu dnevno i to tvrdu ko kamen. 

ovako je i kod nas

Lana 84 -> RE: Imunitet i apetit djeteta (24.10.2010 23:48:24)

Je li probao neko granule Natura-mix?

Wukovarka -> RE: Imunitet i apetit djeteta (3.2.2011 18:10:13)

Ipak sam uzela child life sirup.

Kako sam joj počela davati od dr. Tiesa, stolica joj je bila koma...vrištala bi jadna dok bi kakala, pa sam prestala davati.

Pije ovaj sirup tri tjedna i evo stolica je odlična, a i obroci su se popravili.

Vjerojatno svako djete drukčije prihvača određeni proizvod.

jaruska -> RE: Imunitet i apetit djeteta (23.2.2011 8:51:58)

Ja sam svojoj davala jedne ampule, vise ne znam kako se zovu, ako se sjetim napisat cu. To su ampule koje rejesavaju sve probavne probleme, zatvor proljev, poticu apetit.. mi smo ih uzeli zbog zatvora, jer je dugo bila na antibioticima i nije mogla kakati... Uglavnom, kad ih je pocela trosit nisam vidjela neke pomake sa stolicom, al je stvarno pocela jest!
U pakiranju je 10 komada, i kosta oko 100 kn, ima ih u biljnoj ljekarni.
Inace smo uzimali i za apetit raznorazne sirupe.. Floradix, Dr. Ties..i jos neke, i ovae mi se ampule stvarno cine najboljima!
Probaj! Budem pogledala poslje ako mi je ostala gdje kutija da napisem kako se zovu.

Thea -> RE: Imunitet i apetit djeteta (23.2.2011 9:03:54)

Mi pijemo propolbaby sirum za imunitet i super je...jede lijepo,kaka normalno i sve pet..

http://www.bezrecepta.com/proizvodi/zdravstvene_tegobe/kasalj_grlobolja/propolbaby-sirup/

jaruska -> RE: Imunitet i apetit djeteta (23.2.2011 21:58:54)

Evo sjetila se, zove se Ferzym junior. više si pogledaj ovdje
http://www.roranatura.hr/specchiasolfer.php

Nama su dosta pomogle sto se tice apetita! Sretno!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]