|
zg_cinik -> RE: i bi...Franko! :) (12.9.2010 15:16:26)
|
1.rujan... negdje oko 9:30(doma, a gdi bi bil)... -halo jube... uopće se ne otvaram, nemoraš žuriti, ništa prije podne... 11:50 -halo jube, gdje si? -tu kod sv. Ante, gore sam za par minuta... -požuri i dođi odma gore... 12:00 (čekaonica pred rađaonom) (kucati i pitati...[sm=zmeden.gif]pričekati da se neko pojavi...[sm=zmeden.gif]sad bu neko izašel... da mogu unutra...zvali bi...- nastavi čitati SN...[sm=jezicek.gif]) 12:12 (čekaonica pred rađaonom) (neko izlazi...sad bum pital... izlazi doktorica...) -ko je g. N.N. (skočim...) -ja sam -vi ste trebali biti na porodu...[sm=zmeden.gif] -da, mogu ući... -dobili ste sina... -ali kad... kako...je''l sve O.K.... -je...sve O.K.,...očete da ga vratimo unutra...[sm=zmeden.gif] -ma ne, super... kolko je težak...kak mi je žena... -sve je u redu javit ću vam detalje... (nastala graja.... rađaona prepuna "čekača"...) -doktorice... kak on sina ...a ja čekam već 20 sati i ništa...(pita jedan...) -ak vam se ne čeka, vratimo vam ženu...pa je vodite doma...(veli dr. i ode natrag u rađaonu) par minuta kasnije... -tata N.N.[sm=zmeden.gif](pita sestra provirivši kroz vrata) -ja sam!!! -uđite ([sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]) -obucite ovo, i dođite ženi...(daje mi kirurško odijelo...navlake za cipele- naravno da se jedna nije dala sam tak rastvoriti...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]) -hvala... ...slijedeća dva sata... ovaj dio nemrem opisati riječima... Franko...mama Troubled... i ja... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|