|
nemammaste -> RE: Naš mali paketić za sreću :-) (14.9.2010 8:19:06)
|
IZVORNA PORUKA: njanja vec sam ti napisala pa da se ne ponavljam...poanta je da petri trebas samo ti i to mirna i stalozena, a hrane na trzistu hvala bogu ima.....svuda, pa i samo pogledaj na nasoj raji, ima prekrasne djece othranjene AD-om pa neka ti one budu podjset_nik ako se komiras radi neuspjeha dojenja....Evo i ja sam dijete bebimila i sta mi fali :) :) Medjutim,, samo jos jedan pokusaj....meni je jednamed sestra u rodiliptu rekla da se izdaja ovako kako ti radis kada vec IMAS mlijeka a do tada: *par sekundi 1 cica, par sekundi druga cica i tako naizmjence (meni garantirano navuklo mlijeka), dakle, neka i nista ne kapne u bocicu, samo da ti mozgu saljes refleks....naravno da ne mozes nista navuci kada iceg i nema *neka ti muz kupi u apoteci SPREJ za nos sa oksitocinom kojeg stavi u nos i cekaj ako ce se otpustiti *prije izdajanja stavljaj na cice TOPLE OBLOGE[/[/i]i] ajde jos ovo probaj u narednih 3 dana....ako ne uspijes, onda ovo ipak nije carona formula, ali ces znati da si dala sve od sebe.. pusa velika, mislim na vas 2 I ja sam dijete bebimila ali toliko se trubi o tom dojenju i dobrobiti da imam osjećaj kao da ću dijete zakinuti za nešto jako važno ako odustanem,osjećam se kao zločinac što ne mogu dojiti.Strašno! Sad mi je već malo glupo što si nabijam takvu psihozu i mislim da je krajnje vrijeme da prihvatim stvari takvima kakve jesu.Isprobala sam sve živo osim oksitocina,htjela sam i njega ali su mi rekli da se on koristi jedino ako ima mlijeka ali neće krenuti (kod mene je krenulo ali ga ima minimalno).Nastavit ću se izdajati ali rjeđe,pa dok ima ima...
|
|
|
|