|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: priprema,pozor....krecemo u lov na bebu
1.9.2010 11:18:11   
njanja
sretno tiny

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 26
1.9.2010 13:18:47   
BUMBI
Sretnooouser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
1.9.2010 13:29:29   
Ninaa
Sretno draga želim vam od srca da uspijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 28
1.9.2010 13:36:13   
bembo
puno sreće tiny!!! Šaljem ti sloniće user posted image user posted image user posted image user posted image  i bubamare user posted image user posted image user posted image user posted image , negdje kazu da su i gice za srecu, pa evo i njih user posted image user posted image user posted image user posted image . Sad kad smo sve pokrili, mora uspjeti!!!!

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 29
   [Obrisani korisnik]
1.9.2010 14:50:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu bembo)
  Neposredna veza do poruke: 30
1.9.2010 17:25:22   
katy mama
sretno i da bude user posted image user posted image  sto prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 31
1.9.2010 17:48:27   
tiny
hvala cure drage user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 32
1.9.2010 17:55:21   
Domy
tiny sretno i da što prije bude user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 33
1.9.2010 19:13:16   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 34
1.9.2010 19:21:06   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Graško

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 35
1.9.2010 22:25:56   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: tiny

ma call,i sad da dođes docekat cu te s velikom pupom user posted image ,a nadam se da ces i prije doci u livno.kod doktorice marice sam,super mi je,jako draga,strpljiva i sve mi objasni.bas sam zadovoljna s njom.
user posted image user posted image user posted image  tek sad vidjeh ovo

a za maricu sam cula sve najbolje, i kuma mi i jedna prijateljica su kod nje vodile trudnocu i kazu da je zaista dobra doktorica user posted image

Ja sam bila cijelu trudnocu kod Vrdoljaka, i mogu ti reci ni luda ne bi vise. Znaci dala sam mu novaca i novaca da bi mi konj na kraju rekao kada je video da su mi krenuli trudovi da ja izvolim pricekati jos dva dana do porodjaja jer on mora na seminar u Zagreb user posted image
i pored najbolje volje nisam uspjela da mu to ispunim pa me na kraju porodio neki stari srpski doktor Jovan i hvala dragom Bogu na tome.Od sveg srca ti zelim da i tebe porodi jer za tog covjeka imam sve rijeci hvale. Treba mu spomenik zivom podignuti user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 36
2.9.2010 21:38:14   
tiny
ma on je nenormalan,mene je radio prvu kiretazu cak tri puta,jednom sa anestezijom,i dva puta na zivo,dobro pa sam ostala ziva i zdrava.drugi put kad sam morala na kiretazu otisla sam u zagreb,jer me bilo strah opet kod njega,i kad sam pricala doktorima u zagrebu sta mi je ovaj konj radio,svi ostali bez rijeci.a kad sam ga pitala koje su komplikacije moguce s anestezijom,prica on meni,ma sve boze sacuvaj,i na kraju doda kao a mozete se i ne probuditi nikako,ali ono mrtav-hladan.a ja se rasplakala ko beba i kazem ja njemu,ne moze to tako,ja se moram probuditi,ja imam malo dijete u kuci.otrcim ja ujutro svojoj doktorici i placem njoj kako je on meni to sve rekao,a zena se nasmija,pa moze te i auto ubiti sad kad iziđes na ulicu,to nije jako strasno.uglavnom,svi se zale na njega,i ne daj boze da ikad vise moram kod njega,nadam se da ce do mog poroda netko normalan doci u bolnicu.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 37
7.9.2010 16:59:46   
CallamityJane
Taj covjek nema osjecaja ni malo. Valjda budes imala srece pa naletis na tog mog user posted image
odusevices se njime user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!