|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dobila sam herpes zoster
30.8.2010 16:34:41   
njanja
IZVORNA PORUKA: Tsmee
A ja sad sama sebi dajem terapiju pozitivnim mantrama user posted image
 evo šaljem i ja pozitivne mantre...ali ako vidis da se centimetar prosirilo, odi po antibiotik...ako si dobila zbog pada imuniteta, organizam je ionako slab pa se teže bori, treba mu pomoći...  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 26
30.8.2010 18:27:16   
Dora04
Moja mama ga je isto imala i onda jesvjetlila sa Zepter lampom i prošlo joj je za 2 dana. D.oktorica se nije mogla načudit da joj se tako brzo povuklo.user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 27
31.8.2010 7:39:08   
mami 36
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
da prođe što prije ...

(Odgovor članu Dora04)
Neposredna veza do poruke: 28
31.8.2010 8:33:33   
pakić
Vibrice za brzo ozdravljenje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 29
31.8.2010 10:44:31   
mamacita
OMG, moj muz je imao napad tog istog na ledjima prosle zime (pad imuniteta, stres), koma ga je svrbilo i boljelo. U par navrata bol mu je bila ko da ga netko nozem bode na tom mjestu. Sretno ti od srca. Guguliraj o tome pa vidi ako ima sta protiv svrbeza. Njemu su dali obicnu kremicu protiv svrbeza, malo je pomogla, ima nekih prirodnih preparata koje mozes na to staviti no daj please raspitaj se da ti ja sada na pamet ne govorim.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 30
1.9.2010 11:10:23   
Tsmee
Hvala cure na lijepim željama. Hvala mamacita na savjetu.
Srećom, izgleda da moje mantrice pomažu. Osip se nije proširio. Sad više ni ne smije, imao je priliku, sad mu je kasno user posted image  (nadam se). Ovo malo kaj imam svrbi ko vrag, ali fakat se ne smijem žaliti jer sam s obzirom na druge što sam čula fakat dobro prošla, a čini mi se da se počelo i lagano sušiti. Ma bum ja to još fakat mantrama izliječila user posted image

E da, i jučer sam bila na kontroli kod ginekologa i spomenula sam mu to, a on je mrtav hladan rekao: "To nam nije zanimljivo!" user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!