|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Serklaža,skidanje šavova-HELP!!
31.8.2010 9:02:38   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: maminangel

Martina naravno da ću javiti,moram priznati da me baš frka,još čitam svašta po svakojakim forumima,a da ne govorim kakve snove sanjam,pa kad samo pomislim da če me raščetvoriti kako je tvoja doktorica rekla,bljak..Drži user posted image ..

nemoj se sekirati za unaprijed
sve bude ok i neće te bolitiuser posted image

leluška-čaj ti nemože škoditi tako da slobodno pi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 26
31.8.2010 9:04:55   
ninolina
Micek budeš ti to izgurala...još malo i tvoj mišić bude uz tebe...Sretno...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 27
6.9.2010 12:25:01   
maminangel
Evo da javim,još mi nije skinula šav,naručila me slijedeći ponedjeljak,ali zato bila na uzvuser posted image user posted image user posted image user posted image ,kaže doc da je dečko i da ima 3kilice juuuuuupiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 28
6.9.2010 14:55:59   
martina33
user posted image user posted image user posted image ..baš sam se pitala gdje si i napeto čekam izvještaj o skidanju user posted image ..jel to znači da će ti serklaž skinuti s 38 tjedana?

Neposredna veza do poruke: 29
6.9.2010 15:06:52   
Domy
IZVORNA PORUKA: martina33

user posted image user posted image user posted image ..baš sam se pitala gdje si i napeto čekam izvještaj o skidanju user posted image ..jel to znači da će ti serklaž skinuti s 38 tjedana?

martinice ja sam imala pet serklaža  ..meni su skidali 2 tj prije termina i ništa me nije boljelo...

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 30
6.9.2010 15:31:35   
martina33
baš si me utješila!ja sam već ukakana ko grlica...user posted image ...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 31
6.9.2010 18:15:21   
maminangel
Škrablinka mi je rekla da mi je labav šav i da je luksiran nalijevo,ali nemam pojma kaj to znači,i da skida s punih 38 tj,a u pon. mi je 38+3. Dr. na uzv. mi je rekao da mi je posteljica lagano kalcificirana,a cure na netu su pisale da to znači da će porod brzo.Nemam pojma više,Sofiu sam prenijela 2 tj i nadam se da neću i maloga tako puno. Martina kad ti ideš na skidanje šava?

Neposredna veza do poruke: 32
6.9.2010 19:49:37   
martina33
Ja ti sada odrađujem 33.tjedan tak da još imam vremena za psihičku pripremu user posted image ...ne moram ti ni reći da svaki dan strepim kaj bum našla na wc papiru jer mi je doktorica rekla da se šav drži na 0.5 cm i ak se čučnem da može otpast..tak da mi je ova trudnoća živi stres

Neposredna veza do poruke: 33
6.9.2010 20:14:03   
maminangel
Ajme,stvarno ti je užasnouser posted image . imaš li kakvu terapiju? ja sam dobila cordipin,kao zamjena za tokolizu,to je inače lijek za snižavanje tlaka ali u malim količinama djeluje dobro za održavanje cerviksa,s druge strane ionako kronično niski tlak sad mi je katastrofa..E  da morala sam svako drugo večer preventivno stavljati medazol vaginalete da nebi kaj nasadila,to mi je bilo najgore jer nikad nisam znala kaj me čeka doleuser posted image user posted image  Službeno od danas nema više nikakve terapijeuser posted image  user posted image . Čuvaj mi se Martiniceuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 34
7.9.2010 8:34:20   
martina33
Dobila sam samo megnezij kojeg i onako imam dosta u Vita mum tabletama pa ne pijem nikakvu extra dozu jer dobijem proljev i normabel 3x2mg kojeg ne pijem redovito nego samo po potrebi ako osjetim grčeve...nisam nikad dobila nikakve vaginalete ili bilo kaj sličnoga...suma sumarum ne pijem ništa...samo mirujem...i to već 8 tjedana..već me polako počela hvatat šiza...e da,a cordipin mi ne daju jer mi srce nekaj šteka (tahikardije,preskakanje..) pa to baš i nije za mene...zato se i grozim moguće tokolize baš zbog tih nuspojava...uglavnom ,dr. mi je rekla da je najkritičnije do 34.tjedna,a kasnije da je baš briga...negdje sam također čitala da se nakon 34.tjedna više i ne daje tokoliza...nekako bi voljela izdržat barem do punih 37.tjedana ako ne i duže...živim dan po dan...

Neposredna veza do poruke: 35
7.9.2010 8:42:24   
lilia
Cure želim vam sreću i čuvajte se.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 36
7.9.2010 8:56:02   
martina33
Fala Liliauser posted image !Samo da nekak doguram do tog 37.tjedna,a onda ću valjda lakše disat...

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 37
7.9.2010 12:02:35   
maminangel
Ma bit će sve ok,sad si već blizu,tako sam se i ja osjećala,brojala dan za danom koji su tako sporo prolazili,sve do 34 tj.i onda sam se konačno opustila i mogu ti reći da mi je vrijeme doslovno preletilo,još kad znam da mali ima normalnu težinu user posted image  user posted image sad me lovi panika oko poroda i prvih dana privikavanja,dojenja,nespavanja,kao da mi je prvi putuser posted image  user posted image , neznam za tebe Martina ali ja se osjećam kao da već nisam rodila,davno su dani pelena,i nespavanja iza mene,a S. mi ima 4 god..No to je za drugu temu. Pusek,drž mi se,još mrvicu i mrvica je tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 38
7.9.2010 13:44:41   
martina33
user posted image !!! moj prvorođenac ima 11 godina!zamisli kak je tek meni..Bilo je to u prošlom stoljeću user posted image ..nemam pojma više o ničem...kao da nikad nisam imala malu bebu,sve sam zaboravila...i opet sve ispočetka...brrrrrr!!moram priznat da me strah..a bome imam i osjećaj da mi se prag boli drastično smanjio-ovaj put bi netko mogao dobit i nogom u glavu user posted image ..cure moje,kak se to ide rodit drugi put kad znaš kaj te sve čeka?! najbolje prvi put- ideš ko tuka,nemaš pojma o ničem..

Neposredna veza do poruke: 39
13.9.2010 13:47:31   
maminangel
Evo mene,juuuupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danas mi konačno odvezali mašnuuser posted image user posted image user posted image ,uglavnom nije boljelo ništa,više neugodno,čuješ Martinice i mene trtarošicu je ugodno iznenadilo,najbitnije je da se što više opustiš i bude super. Kad mi je skinula šav moja Škrablinka mi je rekla da sam otvorena dva prsta,gledala mi je plodnu vodu i lagano mliječna je,i nakraju mi je rekla da bum rodila ko kokica,šta god to značilouser posted image user posted image user posted image Kontrola mi je u slijedeći pon.ako se kaj ne iskomplicira ranije,ali bojim se da bum još i prenijela. Pussssaaaaa,tak sam sretna da me nije bolilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
13.9.2010 13:50:19   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 41
13.9.2010 13:57:30   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 42
13.9.2010 14:46:51   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  draga

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 43
13.9.2010 15:00:58   
Domy
IZVORNA PORUKA: maminangel

Evo mene,juuuupiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danas mi konačno odvezali mašnuuser posted image user posted image user posted image ,uglavnom nije boljelo ništa,više neugodno,čuješ Martinice i mene trtarošicu je ugodno iznenadilo,najbitnije je da se što više opustiš i bude super. Kad mi je skinula šav moja Škrablinka mi je rekla da sam otvorena dva prsta,gledala mi je plodnu vodu i lagano mliječna je,i nakraju mi je rekla da bum rodila ko kokica,šta god to značilouser posted image user posted image user posted image Kontrola mi je u slijedeći pon.ako se kaj ne iskomplicira ranije,ali bojim se da bum još i prenijela. Pussssaaaaa,tak sam sretna da me nije bolilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 44
13.9.2010 15:06:57   
martina33
user posted image user posted image user posted image fala bogu!!sad još da i ja dočekam svoj red..a kaj to točno znači NEUGODNO?user posted image

< Poruku je uredio martina33 -- 13.9.2010 15:07:39 >

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 45
13.9.2010 15:14:14   
maminangel
Neugodno,hm?meni je bilo slično uzimanju briseva,ili papi,ma ništa draga,samo probaj biti što opuštenija jer ako si u grču više boli tako je ona meni rekla..

Neposredna veza do poruke: 46
13.9.2010 15:21:06   
Leluška
maminangel, drago mi je da je sve prošlo super. Svaka čast ak se možeš opustiti kad ti dolje nekaj kopaju! Meni su pregledi ufffaaa! Duić me pitao u 1.trudnoći da kak ja mislim roditi kad se nemrem na pregledu opustiti! user posted image
Ma, sve je bolje i manje bolno kad se opustiš, ali treba moći - rijetko kada mi je to uspjelo!
Mol malac lupa ovih par dana prestrašno!

Neposredna veza do poruke: 47
28.9.2010 18:43:57   
breskvica22
e to i mene ceka ako bog da da mi nalazi budu u redu(kariogram,prolaktin i stitnjaca).
daj boze da bude sveuser posted image i da onda mogu raditi na tome da budemuser posted image .
pusaaaaaaaa

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 48
15.10.2010 11:49:22   
martina33
ne mogu vjerovat da se i meni toliko približio dan skidanja serklaže..plaše me od 24. tjedna da neću iznjet trudnoću do kraja,a ja eto za 2 dana ulazim u 39.tjedanuser posted image ...u ponedjeljak idem u Petrovu i s obzirom na nalaz možda me i ostave u bolnici (ako cerviks bude otvoren)...valjda neću ostat u bolnici jer bi to značilo da me opet stavljaju u krevet,a taman sam se počela malo kretat nakon 3 mjeseca ležanja...kak bum rodila ako uopće neću imat snage i kondicije?!ukakana sam ko grlica..sigurno će mi taj dan biti dug-skidanje serklaže,uzv,ctg kojeg do sada uopće nisam radila..a vidim da nekima i gledaju plodnu vodu...uf!umrla bum od straha...dosta mi je čačkanja i jedva čekam da rodim..

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 49
18.10.2010 18:53:58   
martina33
danas skinula serklažu..uf,nije mi baš bilo ugodno jer mi se konac srastao s mesom pa je bilo opakog čačkanja...user posted image ...odmah sam se otvorila za 4 prsta i rekla dr. da je cerviks potpuno raspadnut (što god to značilo)...krvarila sam....i odmah sam ostavljena u bolnici...sad mogu samo čekati jer su zaključili da nebum izdržala ni 2 dana..e pa sad bili živi i vidjeli jer ja nemam ni jedan simptom da bi uskoro mogla rodit...

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!