|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prognoza spola
29.8.2010 17:16:46   
Florijan Jakov
ni u prvoj niti u drugoj trudnoći nisam pitala doktore, ali kineski kalendar je u oba slučaja dao točnu prognozu

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 26
29.8.2010 20:35:40   
mamacita
U prvoj trudnoci dr. nije mogla vidjeti spol mog djeteta sve do 37 tjedna, uvijek je bio okrenut na nacin kojim nije mogla vidjet sta je. No, u 37. tjednu dobila sam ultrazvuk koji je do u detalje pokazao sta ce biti, u krupnom planu. Muz je tu slikicu imao na svom radnom stolu dosta dugo vremena hahahaha.

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 27
29.8.2010 20:41:07   
Anoniman
FJ, išla sam sad gledati taj kineski kalendar, po njemu bi moje Paulina i Katarina trebale biti dečki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 28
   [Brisano sporočilo]
29.8.2010 20:49:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29
29.8.2010 22:00:15   
dikac
u 14.tjednu mi je ginićka rekla da je curka, a za maleckog mi je rekla već u 11.tjednu samo što je to bilo jako rano pa me zamolila da pričekam sljedeći uzv kako bi mi mogla potvrditi.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
30.8.2010 9:49:59   
ninolina
Prvo nismo znali do 7 mj nije se okrenuo kak treba...a da napomenem da moj privat dok sa 12 tj i drugu i treću trudnoću pogodio, četvrta kod drugog privatnika...do 26 tj dečko a kad onda odjednom curka...i da curka je...a sad je bilo, cura, cura kad na kraju eto pišulinca...iako mm kaže da je fulaouser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 31
30.8.2010 14:11:53   
Leluška
četvrta kod drugog privatnika...do 26 tj dečko a kad onda odjednom curka...
IZVORNA PORUKA: ninolina

Prvo nismo znali do 7 mj nije se okrenuo kak treba...a da napomenem da moj privat dok sa 12 tj i drugu i treću trudnoću pogodio, četvrta kod drugog privatnika...do 26 tj dečko a kad onda odjednom curka...i da curka je...a sad je bilo, cura, cura kad na kraju eto pišulinca...iako mm kaže da je fulaouser posted image
+

Morti se i meni tak potrefi?!?!?!?!?user posted image
Joj, a fakat bi htjela i curicu pored dečka. Ali, dobro je došao i dečkić! Vrlo dobrodošao!!!
Evo, ima nade za oboje!user posted image

Joj, kaj me hiće - danas sam prvi dan na poslu nakon 3 tj GO i tak sam umorna, žuljaju me hlaće, malo bi prilegla...user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 32
30.8.2010 15:38:55   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Leluška

četvrta kod drugog privatnika...do 26 tj dečko a kad onda odjednom curka...
IZVORNA PORUKA: ninolina

+

Morti se i meni tak potrefi?!?!?!?!?user posted image
Joj, a fakat bi htjela i curicu pored dečka. Ali, dobro je došao i dečkić! Vrlo dobrodošao!!!
Evo, ima nade za oboje!user posted image

Joj, kaj me hiće - danas sam prvi dan na poslu nakon 3 tj GO i tak sam umorna, žuljaju me hlaće, malo bi prilegla...user posted image

ma glavno da je bebica dobro...a kaj je isto se voli...
a čuj hlače ljepo otkopčaj i gotovouser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 33
30.8.2010 23:14:38   
Leluška
pa kaj misliš da nisam?!? user posted image
Samo sam ih kopčala kad sam išla na wc.
A u C&A imaju samo trudničke traperice i to skupe (obzirom da sam u Austriji u H&M-u prije trapke platila 10€!!). Imali neke crne na sniženju, al nemrem u njih - broj 34 su a i 38 mi je knapić! Dakle trebam 40...
Čekam frendicu da mi javi kaj je s njenim hlačama, budu li ih vratili ili ne... do tada - bude žuljalo (jer sam se zdebljala i nevezano za trudnoću).
A po kineskom hohroskopu glede spola - za prvog mi kikića točno veli da je dečko, a bogmec i za ovog! Budemo vidjeli.
Najradije bi se igrala s vama svima pogađalice! Al ne znam napraviti anketu...user posted image
Ma, nema veze! Javit ću kada bu mi netko ponovo rekao nekaj na UZV-u!user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
9.9.2010 8:52:10   
cookie
Nama je doktor rekao da je dečkić, pa ćemo još vidjeti.
termin je 23. 12. user posted image

Ali kad je moja mama bila trudna sa sestrom (ja sam od seke starija debelih 11 godina :P) dr joj je rekao da je dečko. S obzirom da je kasnila 10 dana, moj stari voli reći da se čuna izgubila negdje u međuvremenu user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 35
9.9.2010 11:02:37   
Leluška
Meni je potvrđeno u ponedjeljak - SINEK JE!!!

Sada treba smisliti ime...

(Odgovor članu cookie)
Neposredna veza do poruke: 36
9.9.2010 11:09:17   
mlada mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam !!!!Blago ti se Leluška, ja još ne znam šta nosim,a pregledi su mi svakih 6 tjedana. Voljela bh znati što je da znam robicu spremati i pripremati D na to hoće li dobiti bracu ili seku , govorimo mi njemu beba,ali nekako mi je to praznouser posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 37
9.9.2010 13:17:22   
Leluška
Muž i ja smo htjeli curicu, a sin je rekao - ja bi bracu. I sad je sav važan kaj sse njemu ostvarila želja!!!
Inače, uvijek sam mu govorila - važno je da je živo i zdravo (ima retardiranu polusestru - iz muževe prošlosti).
Tak da i on veli - ne bi bilo veze da je i seka - samo da je živo i zdravo!

Ovaj malac tumba li ga tumba danas!user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 38
9.9.2010 13:35:42   
cookie

Ovaj malac tumba li ga tumba danas!user posted image

ja mislim da će moj user posted image biti boksač ili nešto slično, ne da mi mira cijelo jutro :P

02.01.2011.
:)

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 39
9.9.2010 14:56:32   
Leluška
Valjda je nekaj u zraku! user posted image

(Odgovor članu cookie)
Neposredna veza do poruke: 40
9.9.2010 15:05:59   
mlada mama

Inače, uvijek sam mu govorila - važno je da je živo i zdravo

Da,da najbitnije je da je sve u redu . iskreno ja ni nemam neke želje da me preteže sad imam sina pa bi curu ili bi još jednog sina, samo bih voljela znati što je. Iako već sam se nekako ohladila kad nikako da mi kaže šta je rekla sam da neću više ni pitat kupit ću sve univerzalno i čekat da rodim da vidim što je user posted image

Leluška tko ima čast birati ime za bebu ili će te skupa odlučiti??

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 41
10.9.2010 8:05:01   
Leluška
Ovaj puta tata i sin! Sin je dao prijedlog (jedan normalan koji i meni pašeuser posted image - Ivan), ali muž je rekao da će on to odlučiti jer sam ja za prvo odlučila. OK, nema frke, ali neće se zvati nekim imenom koje se ne sviđa i meni. Ipak ja nosim to dijete i rodit ću ga i dobrano se pomučiti za to, pa mislim da mogu neko ime koje mi se ne dopada stopirati. I muž je meni stopirao ime koje mu se nije dopalo...

Neposredna veza do poruke: 42
16.9.2010 10:35:37   
mlada mama
Evo i mi bili na 4D sa 27+6 tjedana i dr. kao iz topa rekao cura 100 % sad treba čekati 12 mjesec da vidimo koliko je prognoza točnauser posted image user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 43
16.9.2010 10:41:20   
ninolina
mlada mama čestitam na curkiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 44
16.9.2010 10:49:07   
mlada mama
user posted image user posted image user posted image hvala

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 45
16.9.2010 11:47:57   
Leluška
Ma ja opet čitam što ste neke napisale glede spola... bio dečko, dečko pa na kraju ipak curka...
Ali moj nikak nemre biti curka!!! Ulovila ga je u poziciji ko kad se klinac premata i fakat se jasno vide jaja i pišo... to se nikak nemre pretvoriti u klitoris!user posted image

Neposredna veza do poruke: 46
16.9.2010 12:32:11   
mlada mama
user posted image user posted image user posted image neka Leluška treba i dečki user posted image user posted image user posted image sad gle kad mojoj curi naraste pišauser posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 47
16.9.2010 12:37:50   
inna
meni u 12 tjednu rekao da je 98% siguran da je dečko. Ja ga blijedo pogledala...kao aha, baš ti to vidiš, ali fakat ispao dečko.

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 48
16.9.2010 13:09:21   
lilia
Sretno na curiciuser posted image user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 49
16.9.2010 15:10:59   
Leluška
IZVORNA PORUKA: mlada mama

user posted image user posted image user posted image neka Leluška treba i dečki user posted image user posted image user posted image sad gle kad mojoj curi naraste pišauser posted image

Lakše bu njoj narasel pišek, nego mom otpal!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!