|
veda2 -> RE: vitamini (27.8.2010 8:29:36)
|
IZVORNA PORUKA: anastasija0702 evo nadam s eda ćete mi oko ovoga moći pomoći - htjela bi kupiti sve vitamine za muža koje se preporuča za plodnost pa da pokušamo s time. koji su najpovoljniji - ja sam vidila da je l-arginin sam 150 kn. nije mi jasno kako mi se onda isplati kupovati ih pojedinačno a ne kao gotov proizvod tipa max sperm? please dajte preporuke.. Ja nisam mogla razumjeti dali ti trazis samo vitamine za muza,cisto onako,ili trazis vitamine,odnosno preparat za poboljsanje spermograma?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ako trazis nesto za poboljsanje spermograma ja koliko znam, tada dr. nece reci kupite neke vitamine,vec tocno preporuce posebno nesto za to kao recimo-proxeed. Takodjer kada u ljekarni trazis vitamine za muskarce tada ti teta vjerovatno nece ponuditi proxeed. Dakle,postoji razlika. Spermogram kod mm je dobar.Tako da on nije trebao uzimati nista.Ali on je 3 mjeseca cisto radi opceg stanja organizma uzimao kapsule for men. Proxeed je skup,ali sam citala da je dosta pomogao muskarcima koji su ga trosili.Moje osobno misljenje je da je bolje uzeti provjereni preparar iako je skuplji,koji ce dati neki rezultat,nego kupovati jeftine stvari,i tako navodno ustedjeti,a rezultata- nigdje. Kao sto sam napisala neznam zasto tm treba.
|
|
|
|