|
pako -> RE: Poluditi cu vise:-( (21.8.2010 10:55:52)
|
IZVORNA PORUKA: njanja btw, ova tema bi se trebala nekkao drugačije zvati pa da i ostale mame koje se nađu u ovakovoj situaciji vide da nisu jedine s problemom [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] da baš [sm=bravo.gif] baš am se htjela nadovezat na temu da niste jedine i moj Patrick je mali seronja.....ako nije po njegovom plač i dere se....trudim se i trošim... objašnjavam,on sluša ali radi opet po svome, ako ga stavim u kaznu,čošak, to je deranje da ga svi čuju, ako se zaderem, počne plakat i za 3 minute opet isto.....već sam izmorena i istrošena od tolikog objašnjavanja i pričanja za ništa....u puno situacija je jako pametan, sve priča i kuži ali kad mu nešto objašnjavam što nesmije očito me namjerno neće shvatiti valjda[sm=zmeden.gif].....nadam se da je to jedna od faza naravno koja traje i da će mi biti bar malo lakše kad prođe bar još godina dana tako da me može razumjeti kad mu objašnjavam neke stvari... ....taman ćemo njega dovesti u red onda dolazi još jedan mali seronja i opet sve ispočetka [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|