operacija varikocele i zatrudnjivanje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

anastasija0702 -> operacija varikocele i zatrudnjivanje (19.8.2010 21:01:41)

evo MM treba u srij ići operirati varikocelu. zanima me da li s enakon nje teba 3 mj suzdržavati tj štititi i postoji li rizik od nenormalnog ploda ako u to doba radimo na bebi. kolika je šansa za poboljšanje spermiograma nakon operacije?
vaša iskustva..

anastasija0702 -> varikocela - leukociti - osjemenjivanje (25.8.2010 16:00:15)

evo da se javim sa novostima. ukratko, ništa od operacije iako ima varikocelu 2 stupnja nisu ga htjeli op jer ima srčani prolaps a kako varikocela nije opasna po život nisu htjeli davati mu anesteziju zbog opasnosti da se ne probudi.
očajni smo, jednom riječju, dajte mi kakav savijet..
u zadnjim nalazima su opet bili lukociti ali nisu izolirali bakterije. opcija nam je ili ići ovdje na osjemenjivanje ili ići u zgb probati izolirati bakterije ako ih ima. ovi ovdje tvrde da nema ništa bolje u zgb i d aje to samo gubljenje novca.
kolika je uspješnost osjemenjivanja? da li se plaća i koliko puta imaš pravo ići na to??
da li bi nam bilo pametnije ići na pretrage u zgb u vilija ili ići ovdje na osjemenjivanje??

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (25.8.2010 16:01:38)

[Sadržaj poruke je obrisan]

lilia -> RE: varikocela - leukociti - osjemenjivanje (25.8.2010 16:07:52)

Ja ti ne mogu dati savjet ali suosjećam s tobom, nisi u zavidnoj poziciji.
Šta bi se dogodilo da tvoj muž igrom slučaja završi na operaciji, a to se može dogoditi.
Da li bi srce ojačalo nekakvim tretmanima ili na kraju krajeva operacijom?
Ne može cijeli život bježat od operacija.
U svakomm slučaju želim vam da što prije postanete roditelji, na bilo koji način.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

anastasija0702 -> RE: varikocela - leukociti - osjemenjivanje (25.8.2010 16:34:00)

hvala, može li se javiti neko sa iskustvima ili što?
bio je nedavno na op slijepog crijeva i sve je bilo ok ali ovo nije životo opasno pa neće operiraju.
čitala sam da je uspješnost osjemenjivanja 10-20 % je li to točno?
mislite da bi bilo isto pametno otić na mikrob pretrage u zgb?

Stranica: [1]