Kada na trbuh? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Florijan Jakov -> Kada na trbuh? (19.8.2010 11:34:54)

Kada ste vaše beb počeli stavljat na trbuh da spavaju. Barbari je već prije 5 dana otpao batrljak, a primjećujem da ju nekada tako napinju crijeva i kad ju okrenem na trbuh onda je najmirnija. Jel još prerano za spavanje na trbuhu?

Anoniman -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 11:37:32)

Pa mislim da nije. Ako se ne buni, stavi ju, ali ne predugo. Moj nije htio nikako - odmah vriska. Tek negdje sa 6 mjeseci sam ga uspjela malo stavit na trbuh, a sad mu je to omiljeni položaj za spavanje.

mama m -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 11:39:09)

Moj B. na trbuhu najmirnije spava, tako mu je najdraže, a počela sam ga tako stavljati s neka tri tjedna. On je već tad sam glavicu okretao na drugu stranu. Ak Barbari paše, stavi ju. Ja sam pitala našu dr., rekla je da nek spava kak mu paše[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

božica -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:01:30)

Znam da sam V jako rano pocela stavljati(ne sjecam se tocno kada)

Ona je i meni bila puno mirnija na busi[sm=smiley1.gif]
[sm=metulj.gif]

Imra -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:04:24)

ima djece koja vole da su na stomaku, tako da bih je ja na tvom mjestu stavljala....mojoj je bilo svejedno kako lezi, nama su savjetovali na bok stavljati bebu pa je tako provela najvise vremena

Florijan Jakov -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:08:45)

I ja ugl stavljam B na bok, ali baš ju nekaj napinje pa sam ju malo stavila na trbuh i puno je mirnija. Inače kad je sve ok, onda je mirna i na boku. Po noći spava isključivo na boku. Očekujem ovih dana i patronažnu pa ću i s njom to prokomentirat. Hvala svima (tek sad vidim kako se neke stvari brzo zaborave [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

božica -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:10:21)

tek sad vidim kako se neke stvari brzo zaborave  )

dobro došla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

trudnica29 -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:20:11)

bok svima!! imam sineka,2 mjeseca star,stavljala sam ga na trbuh kad je poceo
sam okretati glavu na drugu stranu,a to je bilo sa nekih 3 tjedna...
preko dana voli biti na trbuhu,ali preko noći spava na leđima ili na boku.
čitala sam da dijete samo nađe položaj koji mu odgovara.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

cuba -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:30:43)

Meni je med sestra u rodilištu rekla kako jedino taj položaj pomaže bebama kod grčeva....moj R na primjer nije nikako volio taj položaj i spavao je na boku dosta dugo, sa otprilike 6mj je počeo spavati na drobu.
Mislim da ti nije prerano a ako mrvici tako odgovara zašto ne.

BUMBI -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 12:35:37)

Ja sam D isto vrlo rano počela stavljati jer sam primjetila da mu je tako bolje i bolje spava..i dan dnas spava na stomaku

drl1003 -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 13:07:14)

ja sam moju počela stavljat sa nekih mjesec dana jer smo primjetili da tako najljepše spava i najmirnije ali preko noći spava na boku za svaki slučaj

pincirotvajler -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 14:02:19)

mi smo na trbuh tek u trećem tj, jer je dotad pupak gnjavio[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image], al nikad baš nije volio bit dugo na trbuhu..
bok je bio zakon,,[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tiha -> RE: Kada na trbuh? (19.8.2010 15:35:05)

moju miu su stavljali i u bolnici na stomak od prvog dana ali na 4-5 pelena dosta je pljuckala pa su je stavljali tako da joj kao glavica onako malo visi u stranu kad bljucne da iscuri van...a jesam slikovito opisala![sm=smiley36.gif]

tita -> RE: Kada na trbuh? (20.8.2010 10:06:51)

Moj mali je uvijek spavao na boku,a sam je počeo spavati na trbuh negdje sa 9 mj.!!!

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (20.8.2010 11:08:04)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: Kada na trbuh? (20.8.2010 11:15:28)

IZVORNA PORUKA: cuba

Meni je med sestra u rodilištu rekla kako jedino taj položaj pomaže bebama kod grčeva....moj R na primjer nije nikako volio taj položaj i spavao je na boku dosta dugo, sa otprilike 6mj je počeo spavati na drobu.
Mislim da ti nije prerano a ako mrvici tako odgovara zašto ne.

Kao i Sara, dok nije pocela sama da se okrece i namesta na stomak, ja je nisam ni stavljala, jer je svakako bila mirna beba [sm=smiley1.gif]

S84 -> RE: Kada na trbuh? (17.9.2010 13:34:59)

s mjesec dana otprilike, i to mi je bio spas :) jer kad je spavao na boku ili leđima, često bi trzao u snu, pa bi počeo mahati rukama, nogama, pa bi se razbudio.
Ovako kad je na stomku dosta čvršće spava i ne trza :)

Gogule -> RE: Kada na trbuh? (17.9.2010 13:38:17)

meni je Klara već u rodilištu spavala na trbuhu i tako je i dan danas.

lilia -> RE: Kada na trbuh? (17.9.2010 13:57:56)

Navodno bebe ne smiju spavati do 4. mjeseca na trbuhu, dali su to bablje priče, ne znam.

dominik -> RE: Kada na trbuh? (17.9.2010 15:22:29)

ja sam doru po danu stavljala na trbuh a po noci na bok

S84 -> RE: Kada na trbuh? (17.9.2010 17:57:50)

Kad je moja majka mene rodila, tad se preporucivalo na trbuh! Stalno nesto mjenjaju, tko ce ih znati. Kako stalno netko nesto istrazuje, tako mijenjaju smjernice.
Moj je najprije bio spavao na stomaku samo preko dana. Kako sam ga pratila i vidila da je njegov vrat ojacao i bez problema se okrece lijevo desno, tako sad spava na stomku i po noci. Jedina mana mi je sto kad se tako probudi ne place vec se grebe po licu, pa ga cesto provjeravam jel budan ili se napastuje :-/

Stranica: [1]