|
natalijax -> RE: Otrovni roditelji (14.8.2010 15:06:45)
|
ovdje bi mogla danima,svi smo mi odrasli večinom sa strogim roditeljima,Ja i dan danas nemogu zaboravit kad me je tata istukao sa štrikom zbog gluposti,možda njemu i njisu gluposti,mogao je riješiti i razgovorom,Večinom su uvijek razgovarali,al poslije par opomena sljedile su i sankcije,Kad malo razmislim nisam za tuču djeteta i zlostavljanje ,al prije je bilo barem postivanja roditelja vjerovatno iz straha,Primjer moja mama je strooomodna žena ,Kad sam znala obuć bjele hlaće i ispod tange toliko me je znala ubit u pojam,Nisam smjela obuć van mini suknju jer je to mom tati bilo odvratno i kurvinski,Al danas me živciraju takvi ljudi tipa moje mame,svekrve,svekra i ostalih kad ti idu nešto pametovat u odgoju a bili su tzrbo grozni,Moja mama misli i danas da može manipulirat samnom,Ona je krasna osoba i naj mama al zna bit otrovna sa svojim mišljenjem kao ako sam se udala više nesmijem nosit kratke hlačice i kratke suknje i onda se ona udostoji reč mm da on malo meni da do znanja da to neprilići jednoj udanoj ženi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|