Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 11:18:13
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: jass kod mene niššššš, nula!!! sve ću ja vas otpratiti!! Livona, šta je ovo, pa hoće li to više krenuti??? pa kaj ta naša djeca misle?? Nisam sigurna tko ce koga otpratiti
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 13:33:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 18:47:21
|
|
|
|
Fever
|
Kako god želin van puno sriće da što brže dođe i još brže da prođe i naravski da bude sve kako spada, iako očekujemo izvještaj već iz rodilišta priko mobića na ringeraju, kradite wirelles bolnici Moj trbuščiš lasteeeeeee brzoooo!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 18:58:18
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: elinamama IZVORNA PORUKA: livona Danas je bas prekrasan dan za roditi..... Sv. Roko!!! Ali kod mene nista.....bar za danas.... Slažem se, kod nas danas kirvaj....i ja bi danas, aj mi mali napravi kirvaj A od kuda si ti???
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 21:07:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.8.2010 21:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 22:23:03
|
|
|
|
cuba
|
Nije dan jos gotov, mozda i dode jos koji Rokic
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 22:32:29
|
|
|
|
Zvonki
|
E jesu lude ove naše trudnjače. Pošteno sam se nasmijala. Sretno svima! Bome vas i ima
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 7:56:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 8:24:33
|
|
|
|
troubled
|
a gdje je tvoj status? a? samo nas prozivaš, a o sebi ni mu moj tlak i dalje skakuće...ali sve do ruba odlaska u bolnicu, ne prelazi ga...puls također...između 100 i 114 evo perem prvu od tri mašine stvari za bebića...dakle, sutra peglam
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 8:45:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 10:32:38
|
|
|
|
nemammaste
|
Evo i mene na raport...Ništa novo,osim lijepo oteklih gležnjeva i ruku.Prsti su mi ko čevapi,dobro da sam skinula vericu.Ma sva sam ko buhtla! Ctg reaktivan,vidljive kontrakcije,bebica velika,plodna voda ok...Sad samo čeeeeekaaaaam...Toliko mi je dosta ove tromosti da se više uopće ne bojim poroda,jedva ga čekam! Naručujem se tamo negdje za petak ako može...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 10:35:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure, srecno i da sve prodje sto brze i bezbolnije
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 14:28:26
|
|
|
|
Bablica
|
Trbušići sretno svima! Ima vas već par koje ste prebacile, valjda ćemo brzo čuti dobre vijesti!!! Želim vam brz i lagan porod! Lilia, sve me strah naše ove liste jer mislim da nas iz Ri ima prilično koje smo na blizu. Da nebi mi morale na hodniku red čekat za rađaonu!!! IZVORNA PORUKA: lilia Koliko vas je terminašica, tko će vas svih pohvatat, baš me zanima koja će prva? U svakom slučaju želim svima sreću i lagan porod.
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 14:35:01
|
|
|
|
cuba
|
Znaci jos ste sve 2u1 Jos malooooo
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 14:35:59
|
|
|
|
lilia
|
Ej, kako te je lijepo "vidjet", ma neka svi ćemo zajedno i to sa muževima. Ja odoh na Rab, evo upravo sad. Čujemo se.
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 16:39:58
|
|
|
|
Anoniman
|
hahaaaaa, super vam je tema, drage tete buhtlice! i da, bit ću zločesta pa ću vam i ja reći - GUŠTAJTE u ovim zadnjim danima, ne znate kaj vas čeka, pogotovo vi prvorotke hiiihihihihihihihii! p.s. TROUB, DARLIN'' - SUTRA JE 18.8. ajmo! trči, skači, spuštaj se padobranom, vozi se na skejtu, dođi pješke k meni u Kraljevec, pa bumo skupa šljive brale, a onda jele, pa možda potaknemo trudiće, ha? ...u biti, dosta ti je da se u ZETovom busu dotandrčeš do mene, bojim se da ne bi stigla do Sv. Duha nazad!
< Poruku je uredio Mariachi -- 17.8.2010 16:42:38 >
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 16:52:20
|
|
|
|
troubled
|
jep....evo krećem iz ovih stopa.... kao što sam nekidan rekla - ne daju se moja djeca iz mene.... kaže doktor da mi je cerviks k'o u djevice... mogao bi prije paulin (22.9), a ne paulinin rođendan
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 17:17:03
|
|
|
|
Anoniman
|
to je neki tvrdoglavko u tebi hahahahaha! mali cinik! ma ja ti kažem da je dečko!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 17:34:46
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: elinamama troubled, jel još pulsiraš iznad 100 nemaštovita, kak je bilo na pregledu danery, kuda danas ideš u šetnju jel došao koji roko noćas
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 18:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 19:25:00
|
|
|
|
danery
|
može,može,meni je u našicama baš lijepo... plan za danas je u grad na sladoled s nogu... a inače na pregledima ništa extra novo...niš od trudova,ctg ok,voda isto,sutra idem opet...ne otičem,tlak mi polako pada...jučer bio 95/65 i da...od sutra na preglede vucaram i dragog koji će vucarati torbicu za svaki slučaj...ide čovjek na godišnji,pa ću ga malo piliti do termina
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 22:34:21
|
|
|
|
troubled
|
ova finalistica na nulapostosoli dijeti je upravo sredila sendvič sa sirom i pršutom.... baš sam sad happy
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.8.2010 22:35:57
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: troubled ova finalistica na nulapostosoli dijeti je upravo sredila sendvič sa sirom i pršutom.... baš sam sad happy ne daj se!
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 23:18:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!