|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 14:54:01
|
|
|
|
jass
|
hahaaaa to mi je super, svi u panici!! ne znam kako vama ali meni je to baš zabavno!! ja moram mob i na wc furat, jer ako se ne javim taj tren već me traže po bolnici ahahahaaa
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 14:58:11
|
|
|
|
danery
|
meni i nije baš zabavno kad me svi cimaju jesam još u komadu ili sam u bolnici... mislim znam da nemaju loše namjere,ali ne volim 100 pitanja kad,kako,što,jesam li,nisam li...to me baš naživcira a i sama ne znam što i kad očekivati...
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.8.2010 15:01:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 15:02:41
|
|
|
|
danery
|
jbg...rizici
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 15:06:23
|
|
|
|
jass
|
ma joj tako i mene 30 puta dnevno pa jesi dobro, pa jel možeš, pa ovo pa ono, ja sam ti odustala i na svako pitanje odgovaram sa super sam, sve super i SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER... sad ih zafrkavamo da će se mali zvati Duško, pa su svi ludi, zovu jedni druge da projere jel mi to ozbiljno ili...hahahahaaa ma znaš kad bi svakome ponavljala svaki dan kako sam, da me zna zaboliti..blabla mislim da bi svi redom dobili sjede, a ja bi ostala bez živaca..
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 16:17:59
|
|
|
|
troubled
|
ja sam nakon termina svima zabranila da me zovu...kao da nemam pametnijeg posla nego 100 puta na dan raznim ljudima govoriti (ispada još i da se pravdaš) da sam još 2u1, da nisam još i da ne znam kad ću... samo su mi presing svi radili... inače, i ja sam suuuuupeeeerrrrrrr....više puta na dan....kad god netko nazove
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 17:38:05
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: troubled ja sam nakon termina svima zabranila da me zovu...kao da nemam pametnijeg posla nego 100 puta na dan raznim ljudima govoriti (ispada još i da se pravdaš) da sam još 2u1, da nisam još i da ne znam kad ću... samo su mi presing svi radili... inače, i ja sam suuuuupeeeerrrrrrr....više puta na dan....kad god netko nazove bolje i tako neg mene su odma stavili na stol,dok sam došla u bolnicu(iscurila plodna voda) i pripremili pelene za bebe,bodiće....ma sve a ja rodila tek za 3 dana,3 dana gledala u robicu,sve bilo spremno a moj momak jedva izaša
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 20:13:19
|
|
|
|
maja
|
Sretno vam cure svima!!! Uživajte i naspavajte se ako možete još ovih zadnjih dana
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.8.2010 23:38:19
|
|
|
|
lilia
|
Koliko vas je terminašica, tko će vas svih pohvatat, baš me zanima koja će prva? U svakom slučaju želim svima sreću i lagan porod.
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 0:12:23
|
|
|
|
Kika8
|
Pridružujem se dobrim željama! Svima želim brz i lagan porod, te da naletite na dobre doktore i babice!
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2010 9:01:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 9:05:31
|
|
|
|
troubled
|
spavanje? aha od tri do neprebrojivo ustajanja svaku noć... elinamama, to ti vjerojatno beba stisne ishiaticus...on ti ide od guze kroz nogu skroz do pete...i meni isto tako...prebrojim sve zvijezde i ne mogu ni koraka naprijed dok se dotični gdin ili gđica ne odluče pomaknuti... nema to veze s trudovima
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 9:05:55
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: elinamama aajoooj, spavanje!! mene bebač priprema da budem često budna kad izađe Poznat mi je taj osjecaj Ovo su valjda jedinstvene prilike kada mi svaki kantun stana blista, ne znam gdje cu s ovim vremenom
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 9:28:06
|
|
|
|
troubled
|
prva bebica, a livona? off topic...ne znam jesi li vidjela...tamo sam ti u putovnicama napisala da ja svoje cure vodim kroz neum samo sa zdravstvenom...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 9:30:22
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: troubled prva bebica, a livona? off topic...ne znam jesi li vidjela...tamo sam ti u putovnicama napisala da ja svoje cure vodim kroz neum samo sa zdravstvenom... Jeste prva... Ne nisam vidila, (jos sam na Vi s forumom ) ma ozbiljno????? A meni kazem ti rekla na salteru policije da nemoze rodni list ni nista drugo sem putovnica, iako sam napomenila da samo mislim na tu granicu do Dbk. A joj hoce mi vrijedit riskirati??
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 9:31:21
|
|
|
|
troubled
|
mene nisu ni jednom vratili
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 9:35:29
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: troubled mene nisu ni jednom vratili Hvala lijepa na informaciji, budem pokusala....
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.8.2010 21:42:22
|
|
|
|
jass
|
kakav porod??? koje dijete??? molim??? tko je trudan??? ja imam 50 km danas (oprostite na izrazu) u guzici i sad me vrag tjera da idem prati prozore!!! Bože budale... nema tu pomoći, a-a
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 7:47:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 8:59:09
|
|
|
|
troubled
|
nisam ti ja buhtla...ja sam cijeli pleh buhtli tlak skočio, puls 114...ali dobro sam ja...idem šetati
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 9:10:10
|
|
|
|
Točkica28
|
komadi drš'te se
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 9:19:25
|
|
|
|
nemammaste
|
Kod mene nikakvih promjena osim što sam sve veća i veća.Ako uskoro ne rodim trebat će me dizalicom prebaciti u rodilište! Večeras ctg i pregled...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 9:30:39
|
|
|
|
maja
|
sretno cure
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 11:03:24
|
|
|
|
livona
|
Danas je bas prekrasan dan za roditi..... Sv. Roko!!! Ali kod mene nista.....bar za danas....
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.8.2010 11:13:54
|
|
|
|
jass
|
kod mene niššššš, nula!!! sve ću ja vas otpratiti!! Livona, šta je ovo, pa hoće li to više krenuti??? pa kaj ta naša djeca misle??
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!