|
martina33 -> RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? (20.9.2010 14:43:21)
|
Ja sam ribala podove,prala prozore,hodala po stepenicama [sm=smiley36.gif] ..čim to tebe grči,nećeš ti još dugo biti u jednom komadu [sm=bravo.gif] ... moji trudovi su izgledali ovako-cijeli dan me grčilo kao da ću dobiti menstruaciju i to 8.11.,a meni termin bio 9.11...naravno,nije mi padalo na pamet da bi to mogli biti trudovi jer sam mislila da to jače boli...pa nisam ni brojala[sm=jezicek.gif]...navečer u 22h sam legla u kadu i muž mi je na svake 4 minute rekao :"sad će ti doć" i fakat me tada i zgrčilo... obukla sam piđamu,pojela topli sendvič i krenula spavat...to je već bilo oko 22.30..najednom je on vrisnuo:"Kam ti ideš?!Jesi ti normalna!Ti imaš trudove,rodit ćeš mi doma!"....Ja sam mu odgovorila da nek ne kenja,da to nisu trudovi jer su mi rekli da to jače boli,kaj bum sad išla u bolnicu pa bu me vratili doma i tak.bla bla.... Meni još uvijek ne pada na pamet da mi za sat i pol realno počinje termin... Došla u bolnicu u 23h...Kaže doktorica,da,da,porod je počeo!Prošla cijelu proceduru i završila u boksu oko 23.30...Oko 24 sata počela rigat svoj topli sendvič jer kako me stisnuo trud tako mi se dignuo želudac...Za 45 minuta sam rekla da mislim da rađam,a nisam imala pojma kak bi to trebalo izgledat(doktor rekao da ću rodit tek oko 6 ujutro i i otišao spavat)...Rodila u 1.15h [sm=jezicek.gif]...fakat sam skoro rodila doma... ja bi za mjesec dana opet trebala ići rodit i opet me brine da li ću znat prepoznat prave trudove..Najradije bi da mi frkne vodenjak pa onda znaš ziher da je to to..[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|