|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 9:12:24
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: elinamama super da što prije i bezbolnije prođe A ti darling, što čekaš, da se sve medalje podjele ??? Ajmo hopa-cupa, mrvicu tjelovježbe, trčanja za Eli po vrtu i se požuri van!!!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 10:32:53
|
|
|
|
maja
|
Sretno
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 10:42:12
|
|
|
|
ninolina
|
sretno komadi i da danas sve bebice izađu...baš je lijepi dan
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 10:59:41
|
|
|
|
Točkica28
|
sad je samo elinamam ostala jel?i trouby
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 11:06:04
|
|
|
|
Tsmee
|
Nemoj nam Inesicu zaboravit... Ili sam nešto propustila???
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2010 13:39:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 15:08:19
|
|
|
|
ivana801
|
[/quote] nakon svih tableta za održavanje i hospitalizacija silnih, ja osta zadnja čeka bajica termin... jeeeesam sve probala, jučer sam oprala prozore, usisala, skuhala i ručak i večeru, oprala kupaonicu uz to sve sama čuvala eli i na kraju dana napala muža i niš danas po uputnice za amnioskopiju i ctg a sutra je mm reko da me ostavlja u bolnici jer mu paše da pred vikend rodim [/quote] Ma sad ćeš i ti uskoro. A jesam se nasmijala.... Držimo palčeve da čim prije odluči izaći na ovaj svijet. Najbolje petak pa će i muž biti zadovoljan
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 16:57:23
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee Nemoj nam Inesicu zaboravit... Ili sam nešto propustila??? Je, ostadoh ja I ja bih da mogu, narucila se za vikend...inace, danas mi je stvarno uzasan dan , ni kavica nece pomoci...valjda su to i hormoni u pitanju...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 17:02:08
|
|
|
|
Gianna
|
a niš, neka tvrdoglava u pitanju, a mm kaži da ti jedino rađaš po narudžbi, tako neka čeka vikend ...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 17:03:20
|
|
|
|
cuba
|
A baš sam tila pitati jel ostala koja 2u1 inesica, brzo će i tvoja bebica....vidiš kako je cure krenilo možda i do kraja dana bude nešto
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 18:10:24
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: cuba A baš sam tila pitati jel ostala koja 2u1 inesica, brzo će i tvoja bebica....vidiš kako je cure krenilo možda i do kraja dana bude nešto Uf...koliko iscekujem, toliko mi sad tek dolazi u glavu "sljedeca si"!!! Ajme, kad je prije proslo to sve ? Jedno je pricati o tome, a bome kad se rok priblizi...tremica je tu. Al' ne strah, nego adrenalin. Mislim... Boze, pa ja cu biti mama!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 1.9.2010 19:46:14
|
|
|
|
Leluška
|
Držim fige svima!!! Da što prije -i izađu van! I što lakše i brže!!! Naravno, tatama paše vikend da mogu profeštati!!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.9.2010 9:14:30
|
|
|
|
ivana801
|
Uf...koliko iscekujem, toliko mi sad tek dolazi u glavu "sljedeca si"!!! Ajme, kad je prije proslo to sve ? Jedno je pricati o tome, a bome kad se rok priblizi...tremica je tu. Al' ne strah, nego adrenalin. Mislim... Boze, pa ja cu biti mama!!! Inesica, ja te potpuno razumijem! Tak je i meni ova trudnoća strašno brzo prošla i već (kao samo odjedanput) sam 3 tjedna do termina. A psihički se uopće ne osjećam spremna. Već dvije noći ne spavam kak treba od straha od poroda koji mi se javlja. I znam da će to proći i da je svaka mama morala roditi svoje dijete , ali eto mene je trenutno strah. Makar to što ti kažeš, možda je i adrenalin. Jer ja ustvari jedva čekam da nam dođe Lucijina seka i da budemo svi zajedno doma. Samo eto... Strah, iš iš iš
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.9.2010 9:22:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 9:43:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.9.2010 9:44:41
|
|
|
|
ivana801
|
Sretno elinamama! Sad će bebica uskoro, još samo malo...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.9.2010 11:44:22
|
|
|
|
Ellenora
|
Sretno nadam se da ce i vase bebice brzo .
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.9.2010 11:50:50
|
|
|
|
inesica
|
Evo prosao jos jedan CTG, na pregledu sve OK (kuc-kuc) i vidi se neki maaaaali napredak, nije vise 1pp nego 1,5, cerviks na 2/3 čl, a ne 1. Wow, to tako polako ide! U nedjelju mi je termin, u pon. ponovno pregled, ako do tada vec ne stignem tamo, jel... elinamama, i mene steze dolje na isti nacin, pogotovo nakon puno setnje...to su vjerojatno ovi grcevi koji skracuju cerviks, koliko sam citala...zato se i preporucuje setnja dok cekas na red
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2010 15:17:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 2.9.2010 15:20:07
|
|
|
|
ivana801
|
Elinamama... dočekala si termin, a tko kaže da nećeš roditi danas. Po tvome nalazu, to bi trebao biti brzi porod, tak da... još stigneš danas SRETNO!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 3.9.2010 8:24:39
|
|
|
|
lorna
|
elinamama SRETNOOO !!!! mi danas idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti što i kAko obzirom da je bebać veeliki, i moguće da se mazimo vrlo vrlo brzo ______________________ 13.09.2010. ili prije ?
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 3.9.2010 8:35:40
|
|
|
|
ZVRK
|
sretno vam želim i da što prije ugledate svoje bebaće
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 9:47:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 3.9.2010 9:53:07
|
|
|
|
ivana801
|
Elinamama, još si s nama na ovoj temi? To je zato jer te ja već par dana hoću nešto pitati pa nikak pa nikak. Bolje da ja onda postavim pitanje pa da ti možeš u miru ići roditi. Htjela sam te pitat dali ti je (i ako je, prije koliko) otišao sluzavi čep?
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2010 10:00:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!