|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uspavljuje se na medi
9.8.2010 23:24:37   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Zvonki

A evo, nešto sam našla. Niasm imala pojma ni pod kojim pojmom da tražim

http://www.vrtic-jabuka.hr/zaroditelje.php?id=24

Tu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
9.8.2010 23:27:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
9.8.2010 23:27:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 28
9.8.2010 23:29:36   
CallamityJane
Knjiga je zaista predobra, mene je odusevila. Ja sam ju dobila na posudbu ali prvi odlazak u knjizaru i kupujem ju sigurno user posted image
Vidis bas cu je opet prelistati da potrazim to o samozadovoljavanju kod djece, evo i sad mi je otvorena i stoji na sanku od podne.Uvijek nesto trazim po njoj user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
9.8.2010 23:40:58   
Gogule
moj Roko si je sad počeo stalno navlačiti. Uđem u sobu a on čačka. I počeo je ispitivati zašto je on dečko, a Klara cura. Koja je razlika...itd. I super taman sam sad pročitala na ovom linku od vrtića da je to normalno

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 30
18.8.2010 22:59:35   
janad
pozdrav. i ja imam klinca od 22 mj i slično se uspavljuje samo se on ne kreće u ritmu nego jednostavno namjesti svoju krpicu između nogu,guza u zraku i tako zaspe. to je počelo prije 8 mj kad se tata vratio s broda,prestalo nakon kojih mjesec dana i tada bi se uspavao s krpicom pored glave. sada je tata opet otišao i krpica je opet među nogama ali ne svaki dan. evo baš večeras je i to nakon desetak dana a tata je  otišao prije mjesec i pol. nikad se nisam brinila o tome. a tako mi je sladak onako kad zaspe s guzom u zraku,poluklečeći.user posted image mislim da nema razloga za brigu.

moja srečica mala 3.10.2008

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 31
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!