|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 10.8.2010 12:50:10
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 javiiiiiii izvještaj od doktora..di siiiiiiiiiii Evo me!!! Otvorena sam 1 prst i sad čekam dalje....Napravila sam pregled za porod u vodi i za sad zadovoljavam sve uvjete,vidjet ćemo još na samom porodu ali nadam se da će i ostati tako
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 10.8.2010 14:05:22
|
|
|
|
curice
|
-čekamo sa tobom
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2010 14:27:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 13.8.2010 19:10:15
|
|
|
|
nemammaste
|
Hvala svima na lijepim željama,baš ste mi !!! Još jedno pitanje...Zadnja 2,3 dana me totalna fjaka drži,ništa mi se neda,sva sam nekako slaba i usporena,lagano depresivna i samo bi spavala.Sve mi je teško i ko zombi sam! Čini mi se da sam negdje pročitala da je to uobičajeno pred porod. Je li još nekome bilo tako ili da se zabrinem (ja sam inače ful aktivna i totalna suprotnost ovome) ?!?
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 13.8.2010 19:59:00
|
|
|
|
jass
|
joj mene ti je takva fjaka držala par dana, valjda sam 15 sati dnevno spavala...sad opet po starom osim što me križa rasturaju i imam već 5 dana filing da ću dobit m, raspuknut ću se!!! jako bi volila roditi prije termina, ne bi htjela prenjet, nikako.. bit će to sve super!!!!
|
|
|
[Obrisani korisnik] 13.8.2010 21:34:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 13.8.2010 23:41:57
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Evo me!!! Otvorena sam 1 prst i sad čekam dalje....Napravila sam pregled za porod u vodi i za sad zadovoljavam sve uvjete,vidjet ćemo još na samom porodu ali nadam se da će i ostati tako neka ostaneeeeeeeeeeeee..sretno draga, neka bude što brže, što bezbolnije i nek se makar malo potočaš u kadi SRETNO, javi novosti.....
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 14.8.2010 9:39:17
|
|
|
|
tita
|
Sretno ti!!!!
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 14.8.2010 23:31:34
|
|
|
|
lilia
|
Pusa i od mene i misli pozitivno.
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 15.8.2010 0:58:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Drži se draga!!
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 15.8.2010 15:54:11
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Hvala svima na lijepim željama,baš ste mi !!! Još jedno pitanje...Zadnja 2,3 dana me totalna fjaka drži,ništa mi se neda,sva sam nekako slaba i usporena,lagano depresivna i samo bi spavala.Sve mi je teško i ko zombi sam! Čini mi se da sam negdje pročitala da je to uobičajeno pred porod. Je li još nekome bilo tako ili da se zabrinem (ja sam inače ful aktivna i totalna suprotnost ovome) ?!? draga moja mene ti je takva fjaka držala 2,3 dana prije poroda sretno
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 18.8.2010 6:38:27
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: ELISABETH IZVORNA PORUKA: nemammaste Hvala svima na lijepim željama,baš ste mi !!! Još jedno pitanje...Zadnja 2,3 dana me totalna fjaka drži,ništa mi se neda,sva sam nekako slaba i usporena,lagano depresivna i samo bi spavala.Sve mi je teško i ko zombi sam! Čini mi se da sam negdje pročitala da je to uobičajeno pred porod. Je li još nekome bilo tako ili da se zabrinem (ja sam inače ful aktivna i totalna suprotnost ovome) ?!? draga moja mene ti je takva fjaka držala 2,3 dana prije poroda sretno Joj draga,mene je već pustila i ništa!
< Poruku je uredio nemammaste -- 18.8.2010 6:39:13 >
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 18.8.2010 12:31:55
|
|
|
|
Bablica
|
Ajde ajde još malo pa će valjda uskoro i druga fjaka te uhvatit, ona prava!
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 18.8.2010 16:15:48
|
|
|
|
jass
|
i ja već nestrpljivo čekam, ali niš... šta ćemo poduzeti u vezi toga???
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 18.8.2010 16:20:09
|
|
|
|
ninolina
|
polako beba se neda van...ajde ti u jednu šetnjicu, pojedi jedan veliki sladoled...a mi čekamo s tobom tvoje malo tvrdoglavo zlato
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 5:56:49
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Evo proletilo zadnjih par mjeseci kao ništa i ja i moja ribica već ušle u 38. tjedan...Na zadnjem pregledu sam bila zatvorena ali je ctg pokazivao kontrakcije,sutra ćemo vidjeti da li se što promijenilo.Zadnjih par dana imam nešto kao menstrualne bolove,gnjavi me u križima i naprijed i dole u zdjelici ali bez neke dinamike.Kad počne imam osjećaj da me boli neprekidno i najviše me boli po noći.Pretpostavljam da je to priprema ali me zanima da li ste i vi to imale i koliko prije poroda.Danery,Troubled,Elinamama i ostale cure koje ste blizu mene s terminom,kako je vama? Malica mi se spustila i toliko umirila da me na trenutke straši.Znači li to da sam jako blizu?? Smiješno mi je sad kad ovo čitam,ja sam mislila da ću roditi u roku par dana! Ajde Petra,ajdeeeeeeeeee......................!!!!
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 10:05:02
|
|
|
|
Fever
|
Gooooooooooooooooooooood luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 10:14:04
|
|
|
|
lilia
|
Čeka Petrica da malo zahladi, ne želi van po vrućini, ima dijete i pravo. Ne gunđaj, stižu hladniji dani.
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 10:20:12
|
|
|
|
Tsmee
|
Ajmo Petraaaaaa! Budi točna mačka!
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 10:25:30
|
|
|
|
Točkica28
|
ajde petrić
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 12:12:50
|
|
|
|
nemammaste
|
Ma Petrica će biti ista mama,vidim ja.Neće ona kad ja hoću nego kad ona bude htjela,a to će biti kad prestanem dosađivati!
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 19:15:30
|
|
|
|
Leluška
|
držim fige da sve super brzo i što manje bolno prođe!
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 28.8.2010 19:21:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde, Petra, izlazi van!!! Mic mic mic mic
|
|
|
|
|
RE: Nestrpljivo čekam :-) 30.8.2010 12:38:58
|
|
|
|
Bablica
|
Bit će, bit pa će malčice zakasnit ... akademskih 15 min ( neznam koliko bi to bilo u danima?!) Mogla bi danas, sutra najkasnije!!! Ajmo Petrice, go go go!!! IZVORNA PORUKA: nemammaste Ma Petrica će biti ista mama,vidim ja.Neće ona kad ja hoću nego kad ona bude htjela,a to će biti kad prestanem dosađivati!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!