|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
11.8.2010 22:41:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 201
   RE: Tena u bolnici :(
11.8.2010 22:49:46   
njanja
wuki, slazem se da je 15 h budnosti tu mac za tu dob.
Ali daj jos par dana vremena, mozda je jadna sva uzbudjena, bio je to veliki sok za nju...
A nakon par dana zovi moje rijecane u savjetovaliste

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 202
11.8.2010 22:51:07   
Wukovarka
Sutra idem cvrle po hranu....hvala ti na savjetu.

Moram nešto poduzeti, jer očito je da joj nešto ne odgovara. Dva dana je ok i treći uopće ne spava i sva je napuhana.
Danas je ubijaju vjetrovi.  Sad je zaspala i već u 5 će biti akcija, ako imam sreće. Možda će već u 1 kad jede biti raspoložena za novu akciju.
Za svoju dob jede puno. 150 svaka 3 sata...jadna pretrpana je.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 203
11.8.2010 22:52:50   
Wukovarka
Njanja baš se sutra ujutro spremam zvati tete u savjetovalište jer prelazimo na novu hranu.

Eno je plače, opet ju muče vjetrovi. Mislim da u mene ne bi stalo toliko zraka koliko u njoj ima.

Neposredna veza do poruke: 204
11.8.2010 23:08:18   
mišica 666
Za svoju dob jede puno. 150 svaka 3 sata...jadna pretrpana je.

wuki ne mislim da jede previše moja jede 160 i tako nam piše na hrani za njenu dob jedino joj možda to mlijeko ne paše. nadam se da ćeš skužit što ju smeta pa da napokon malo mače se ne pati.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 205
   [Obrisani korisnik]
11.8.2010 23:13:30   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mišica 666)
  Neposredna veza do poruke: 206
12.8.2010 9:44:49   
ninolina
slažem se s vama da je to premalo spavanja, da ne jede po obroku puno...definitivno joj hrana ne odgovara...držim fige da nađete najbolje rješenje i da brzo bude bolje i da uživate...
a jel ti spava vani...mislim da joj probaš loviti ritam spavanja šetnjom...znači svaki dan u isto vrijeme da prošečete dok ne uhvati ritam....tako sam ja lovila...a bila je zima vani...sad je bar lijepo vrijeme

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 207
12.8.2010 11:53:54   
FIONA
čuj kokica ona ima jake grčeve...daj joj Nurse harvey's (ili kako se piše ) sirup...ona se daj odmah nakon hranjenja i vole ga pit....moja ga pocuclala ko velika...razgrađuje zrak na manje mjehure i nemaju takve grčeve...možda krivo jede ne krivu hranu...več na krivi način!!!...ne bi imala baš takve vjetrove od svega...ne znam...i naravno da ju muči...imaš klinaca koji po devet deset mjeseci ne spavaju i samo plaču...dokaz moj brat koji je osam mjeseci plakao bez prestanka...znao je po sat dva otčoriti ostalo se drečao...prestalo je ko prerezano samo jednu noć...tako mi rekla mama kad je moja imala grčiće...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 208
12.8.2010 11:59:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: FIONA

čuj kokica ona ima jake grčeve...daj joj Nurse harvey's (ili kako se piše ) sirup...ona se daj odmah nakon hranjenja i vole ga pit....moja ga pocuclala ko velika...razgrađuje zrak na manje mjehure i nemaju takve grčeve...možda krivo jede ne krivu hranu...več na krivi način!!!...ne bi imala baš takve vjetrove od svega...ne znam...i naravno da ju muči...imaš klinaca koji po devet deset mjeseci ne spavaju i samo plaču...dokaz moj brat koji je osam mjeseci plakao bez prestanka...znao je po sat dva otčoriti ostalo se drečao...prestalo je ko prerezano samo jednu noć...tako mi rekla mama kad je moja imala grčiće...

moja K je 3 mjeseca imala jake grceve..nema kaj joj nismo dali....i najbolje joj je bilo od nurs harveysa....iako to samo ublazi...nikako ti od toga ne prolazi...
daj joj u prokuhanu vodicu stavi kim....nek malo odstoji ,makni i stavi joj caj od komoraca,nama hipp najbolji...

kaj se tice spavanja...ja neznam al moja K ima 14mj i jos uvijek ne spava po cijelu noc....
i ako je tvoja Tena isto takvo dijete,morat ces se pomiriti s time...
evo bas ovu noc K se budila,bacala na sve strane,plakala u snu...i cim sam ju stavila na sebe i nosila ju spavala je ko mala tukicauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 209
12.8.2010 12:10:11   
mamica29
Probaj s hippovim čajem od komorača ili za probavu. mi smo koristili sabsimplex za grčeve

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 210
12.8.2010 13:55:12   
Wukovarka
Cure,  ali moja Tena ne plače...ona jednostavno ne spava!

Zaplače malo samo kad treba prducnuti i opet samo gleda. Tu i tamo postane nervozna, zadrijema na 2 minute i opet akcija.
Evo danas je opet super, spavala je do 9 i u 12.30 je zaspala...spava kao top bez ikakvih kmezanja.

To me buni, jer dan dva je super, a onda jedan dan koma.

Koristimo sab simplex kapi,  čaj za probavu...stolicu ima dva puta dnevno.

Danas sam kupila Hipp ha 1 i polako ćemo prelaziti na njega.
Zvala sam savjetovalište u Rijeku i sve im objasnila, kažu da je najvjerojatnije hrana u pitanju.
Dali su mi upute kako da pređemo na novu hranu, pa da im se javim za tjedan dana.

Do sada sam koristila prokuhanu gradsku vodu za jelo i to mjenjam. Uzela sam janu flaširanu pa me zanima trebam li ju prokuhati??

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 211
12.8.2010 14:05:48   
ninolina
ja sam isto koristila flaširanu vodu i prokuhavala sam ju dugo...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 212
12.8.2010 14:06:55   
Imra
janu ne trebas prokuhavati
sto se spavanja tice ja se ne bih previse brinula, mislim da je beba jednostavno takva, spavat ce ona kad bude htjela

Neposredna veza do poruke: 213
   [Obrisani korisnik]
12.8.2010 14:11:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 214
12.8.2010 14:17:55   
tiha

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja sam koristila Humana baby wasser jer je puno mekša,ali ne moraš prokuhavati flaširanu vodu,jer je ona sterilizirana u procesu proizvodnje.

i ja sam Humana baby vodu kupolava do nekih 5-6 mj

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 215
12.8.2010 17:26:05   
njanja
IZVORNA PORUKA: ninolina

mislim da joj probaš loviti ritam spavanja šetnjom...znači svaki dan u isto vrijeme da prošečete dok ne uhvati ritam....tako sam ja lovila...a bila je zima vani...sad je bar lijepo vrijeme

slažem se ninolina...wuki, ajde ju lijepo svaki dan ujutro u 8.30 stavi u kolica i 1 h vani,nakon 2-3 dana će ti obavezno spavati vani, neće imati šta drugo raditi, zrak će ju opiti...tako smo mi s janom....i onda opet popodne  drago mi je da su tete u Ri pomogle,nadam se da će nova hrana biti ok...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 216
6.9.2010 19:10:19   
Wukovarka
Evo, prošlo je skoro mjesec dana a mi još nismo dobili otpusno pismo user posted image

Koliko im treba?  Ili da ih probam zvati?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 217
6.9.2010 19:44:30   
Anoniman
bude ti došlo doma na kućnu adresu, kasne - UVIJEK kasne.... :P

Neposredna veza do poruke: 218
6.9.2010 20:21:33   
Thea
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Evo, prošlo je skoro mjesec dana a mi još nismo dobili otpusno pismo user posted image

Koliko im treba?  Ili da ih probam zvati?

Moja kuma je čekala 3 mjeseca otpusno pismo  i dobila ga je jer je stalno zvala bolnicu inače tko zna kad bi došlo...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 219
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!