Wukovarka
|
Sve bih vas redom izgrlila....hvala vam na podršci, puno mi znaći Nisam bila cijeli dan sa Tenom, stalno ju vozakaju na vađenje krvi, pa na slikanje...u 15h sam ju uspavala i jedva se odvojila od nje. Popodne sam posvetila Luciji koja se non stop osvrće i gleda u kolica i govori Nema Eh, sad...još ništa, ali baš ništa ne znamo do detaljnih pretraga u ponedjeljak. Krvna slika je danas savršena. Noćas u 1 tromboociti su bili 20, a jutros u 8 su 500...ali urin ne valja nikako, pa ni sami nisu pametni. Sumnjaju na bubregiće, ali ne žele govoriti dok ne budu sigurni. Molila sam ih da ostanem sa njom, ali kako ju ne dojim nemam pravo...ali sad si mislim da je možda bolje tako. Ona tak i tak spava, vozakaju je tamo vamo...a Lucija doma vapi za mnom. Sutra ću biti sa Tenom cijelo popodne, ali svejedno sam stalno u mislima tamo. Mogu mislit kakva je galama sada za spavanje ...u ovo vrijeme se nosamo po dnevnom. Ne mogu reći da sam dobro, a i da nisam. Prvi put sam jela u 17h i to sve naravno ispovračala, još me upala ušiju drži...pa vam i nemoram govoriti kako sam. Nije ni bitno...samo da otkriju što je Teni pa da dobije odgovarajuću terapiju. Milijun ljudi me zove, ne stignem sve ni pohvatati...hvala vam do neba što ste uz nas. MM je neutješan...na terenu. Ali nadamo se da će utorak doma, pa da i on bude uz nju, a i uz mene, jer fali mi oslonac, stvarno mi fali. Javljat ću vam svaku promjenu.
< Poruku je uredio Wukovarka -- 7.8.2010 21:50:30 >
|