|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tena u bolnici :(
7.8.2010 20:46:55   
mrkvač
Drži se draga, bit će sve ok!!!!!!!
Jaka si ti!!!!!
Molimo da mala Tena dođe kući što prije!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 76
7.8.2010 20:58:18   
m600
jao draga moja jako mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image
drži se i biti će sve uredu,molit ću za tvoju curicu da što prije dođe domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 77
7.8.2010 21:07:30   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 78
7.8.2010 21:07:42   
L.P.
joj evo sad vidim tvoju temu!Zlato malo,baš mi je žao.....Uistinu se nadam da će sve biti u redu!Drži nam se,molit ću se za vas!

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 79
7.8.2010 21:27:00   
natalijax
ajme vuki,nemam rijećiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bože daj da bude sve u redu

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 80
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 21:30:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 81
7.8.2010 21:48:37   
Wukovarka
user posted image  user posted image  user posted image

Sve bih vas redom izgrlila....hvala vam na podršci, puno mi znaći
Nisam bila cijeli dan sa Tenom, stalno ju vozakaju na vađenje krvi, pa na slikanje...u 15h sam ju uspavala i jedva se odvojila od nje.
Popodne sam posvetila Luciji koja se non stop osvrće i gleda u kolica i govori Nema user posted image user posted image
Eh, sad...još ništa, ali baš ništa ne znamo do detaljnih pretraga u ponedjeljak. Krvna slika je danas savršena. Noćas u 1 tromboociti su bili 20, a jutros u 8 su 500...ali  urin ne valja nikako, pa ni sami nisu pametni. Sumnjaju na bubregiće, ali ne žele govoriti dok ne budu sigurni.
Molila sam ih da ostanem sa njom, ali kako ju ne dojim nemam pravo...ali sad si mislim da je možda bolje tako. Ona tak i tak spava, vozakaju je tamo vamo...a Lucija doma vapi za mnom.
Sutra ću biti sa Tenom cijelo popodne, ali svejedno sam stalno u mislima tamo. Mogu mislit kakva je galama sada za spavanje user posted image user posted image ...u ovo vrijeme se nosamo po dnevnom. user posted image

Ne mogu reći da sam dobro, a i da nisam. Prvi put sam jela u 17h i to sve naravno ispovračala, još me upala ušiju drži...pa vam i nemoram govoriti kako sam.
Nije ni bitno...samo da otkriju što je Teni pa da dobije odgovarajuću terapiju.
Milijun ljudi me zove, ne stignem sve ni pohvatati...hvala vam do neba što ste uz nas.
MM je neutješan...na terenu. Ali nadamo se da će utorak doma, pa da i on bude uz nju, a i uz mene, jer fali mi oslonac, stvarno mi fali.

Javljat ću vam svaku promjenu.

< Poruku je uredio Wukovarka -- 7.8.2010 21:50:30 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 82
7.8.2010 21:51:01   
pincirotvajler
user posted image  
joj bilo bi lakše da je tm tu s tobomuser posted image ..nemrem si ni zamislit kak ti je teško, svi ćemo s vama čekati ponedjeljakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 83
7.8.2010 21:54:45   
cuba
Ajoj draga, zbilja teška situacija ali proći će i ovo...tvoja curka će biti super i za koji dan ste opet svi četvero sa osmjehom na licu...ljubi Luciju malu i Tenicu sutra...Roko i ja ti šaljemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 84
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 21:56:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 85
7.8.2010 21:57:06   
bomboncic02
Kako si me rastužila, baš mi je žao što si sama, ne mogu ni zamislit kako je tvom mužu sad, jadan on.
Ali ljepotica malena će biti dobro, brzo će oni nju izliječit i onda će ići svojoj dragoj seki i najboljoj mami i najboljem tati.
Čuvajte se user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 86
7.8.2010 21:59:24   
anuska08
Joooj draga, tako mi je žao!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim na vas i vjerujem da će sve biti dobro!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Šaljem ti punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i Teni puno pusica!!! Drži nam se!!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 87
7.8.2010 21:59:26   
girlpower
user posted image drzi se znam kako je to tesko prosla sam tako jednom i nedaj boze nikad vise.samo neka oni nadju sta je i daju terapiju i malena ce brzo kuci...drzite se

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 88
7.8.2010 22:02:28   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu girlpower)
  Neposredna veza do poruke: 89
7.8.2010 22:02:53   
Ladina mama
Curke, držte se!!!!

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 90
7.8.2010 22:07:41   
Thea
Draga drži se i smiri se zbog Luce..Tena će brzo ozdraviti i biti s vama,znam da ti je teško što nije s vama,ali bolje da je sad u bolnici da vide  šta nije u redu i da ju izlječe... Ako bilo šta trebaš javi...Pusa tebi i curkama..user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 91
7.8.2010 22:08:00   
joszde
nadam se da će sve biti u redu i molimo se za nju njubi sutra dijet pusa

Neposredna veza do poruke: 92
7.8.2010 22:09:17   
zozo1
a ljubav mala user posted image , da čim prije ozdravi
drag amoja znam kako ti je, prošla sam bolnicu sa prvim djetetom u dobi od 3 tjedna, sve je dobro dok ti dijete ne završi u bolnici, to stvarno treba izdržati
user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 93
7.8.2010 22:11:13   
Anoniman
Drži se Wuki!user posted image

Puno nas misli na tebe i tvoju djevojčicu. Nadam se da će sve bit ok.

(Odgovor članu mrkvač)
  Neposredna veza do poruke: 94
7.8.2010 22:50:18   
crex
joj, joj, tako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bude to sve dobro, mislim na vas curice...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 95
7.8.2010 23:04:18   
Bubu
Drži se Wuki...!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tenu...

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 96
7.8.2010 23:15:01   
njanja
wuki, tako mi je zao i zbog tene i zbog tebe sto morate prolaziti kroz to, um jesto da uzivate u vasim prvim danima....
Znam da nije utjeha, li prije 2 god je slicno prozivjela iva piva, a vid male vide sad-komad i pol od cure, preslatka, predivna, prepametna...
Biti ce sve ok,, a ti si jaka zena, drzi se!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 97
7.8.2010 23:17:35   
Imra
zao mi je da morate prolaziti kroz ovo, ali to je sve zivot.....budi jaka, izdrzi zbog malene

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 98
7.8.2010 23:35:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Kejt

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 99
7.8.2010 23:46:26   
AntonijaV
IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: Kejt

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!