|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tena u bolnici :(
7.8.2010 9:48:31   
tonkica
Drži se, u mislima sam s tobom! Ne mogu ni zamislit kroz šta prolaziš. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 26
7.8.2010 9:48:50   
bomboncic02
Bit će dobro naša mala Slavonka, sigurna sam u to.
A za tvoju tugu nemam riječi utjehe jer znam da te u ovim trenucima ništa ne može utješit.
Budi hrabra da tvoju snagu osjeti Tena, to bi joj sigurno pomoglo.
Drži se a ja ću se pomolit dragom Bogu za ljepoticu.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 27
7.8.2010 9:52:46   
Anoniman
Drži se draga, biti će sa mrvicom sve ok!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 28
7.8.2010 9:53:20   
tiha
draga drzi se! ajme rasplakala sam se citajuci vjerujem da si umrla od straha....budi hrabra za tenicu i zelim vam da sto prije dode doma. javi nam sta kazu dr za ostale nalaze

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 29
7.8.2010 9:59:49   
Ruža
Ajme Wuki...user posted image user posted image user posted image  Žao mi je draga..... Mogu zamisliti koliko boli...
Nadam se da je samo jedan izolirani slučaj i da će Tena brzo kući...
Drži se, jaka si i hrabra žena...Sve mora biti uredu....user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 30
7.8.2010 10:02:28   
Anoniman
ajme, draga, sledila sam se dok sam čitala!
pa, nije mi jasno kako ti nisu dali da ostaneš s njom!
na kojem je odjelu?
pretpostavljam da si već tamo kod nje... ljubi ju puno puno... znam kako je kad dijete ostane u bonici... ali tješi se da je ona još mala pa će uglavnom puno spavati.

nadam se da će naći pravu dijegnozu i da će nam Tenica brzo biti dobro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 31
7.8.2010 10:08:22   
CallamityJane
Zao mi je Wuki zaista. Nadam se da nije nista opasno i da malena bude ubrzo sa vama! Javi cim budes znala nesto novo...
LJubi je puno i saljemo ti puno hugs-ica za podrsku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
7.8.2010 10:18:36   
koka
Jooj draga, pa zašto ti nisu dali da ostaneš s njom? Ne mogu ni zamislit kako ti je. Drži se i nadam se da nije ništa strašno i neka što brže dođe doma zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 33
7.8.2010 10:26:00   
Anoniman
ne mogu ti ni opisati koliko mi je zao Wuki user posted image user posted image user posted image
nadam se da nije nista ozbiljnije, i da ce malena brzo biti doma sa mamom i starijom sekom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 34
7.8.2010 10:40:57   
lilia
Želim da malena što prije ozdravi i vrati se svojoj obitelji.
Držite se.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 35
7.8.2010 10:43:22   
mariola
user posted image user posted image user posted image Ljepotica malauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jako mi je žao Wuki, molit ću se za vas. Da nam mala ljubica što prije dođe doma i da ne bude ništa ozbiljno.
Puno pusica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 36
7.8.2010 10:46:39   
Marta j
Drzi se vuki biti ce tena ok i ubrzo s tobom doma ..

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 37
7.8.2010 10:51:28   
ciba
draga,Tena ce ubrzo biti doma,sve ce biti uredu,drži se i ljubi mi ih oba dvijeuser posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 38
7.8.2010 11:07:16   
Anoniman
Moje cure i ja molimo za vas, držite se!

(Odgovor članu ciba)
  Neposredna veza do poruke: 39
7.8.2010 11:10:26   
buduća mamica
Draga savršeno dobro te razumijem kako je teško kada tako mali moraju u bolnicu, premda ni meni nije jasno što ti nisu dali da ostaneš s njom, ja sam sa Mihaelom bila svih deset dana. DRži se i budi hrabra za nju jer ona te sada takvu treba. Ljubi malecku i Lulu od nas user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
7.8.2010 11:10:54   
anuska08
Ajme draga, Wuki!!! Sva sam protrnula!!user posted image user posted image Kako mi je žao!!!!
Čvrsto se nadam sa će sve biti ok!!! VEEElika pusa našoj maloj  Teni!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
7.8.2010 11:15:30   
maja
Jao wuki, strašno mi je žaouser posted image Ma samo neka mala djevojčica bude dobro i neka se što prije vrati kući user posted image
Drži se dragauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 42
7.8.2010 11:16:00   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nadamo se da će s malenom biti sve  u redu, a ti se wuki drži i budi hrabra, jer bebice to osjete. Ljubi cure user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 43
7.8.2010 11:19:23   
Anoniman
jel ima koja od cura br. moba od Wuki da ju pita kako stvari stoje, pretpostavljam da se do navečer neće javiti jer je sigurno s malom u bolnici...

(Odgovor članu AntonijaV)
  Neposredna veza do poruke: 44
7.8.2010 11:29:45   
leilany
wuki...drzite se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 45
7.8.2010 12:01:50   
ELISABETH
wuki drži se
user posted image user posted image user posted image user posted image za malenu princezu da što prije ozdravi i dođe kući

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 46
7.8.2010 12:10:15   
Thea
Wuki tako mi je žao..user posted image user posted image Draga budi hrabra zbog Tene..Vjerujem da će sve biti dobro i da će Tena brzo doći doma...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 47
7.8.2010 12:14:18   
pako

IZVORNA PORUKA: Thea

Wuki tako mi je žao..user posted image user posted image Draga budi hrabra zbog Tene..Vjerujem da će sve biti dobro i da će Tena brzo doći doma...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 48
7.8.2010 12:18:29   
Gogule
IZVORNA PORUKA: anuska08

Ajme draga, Wuki!!! Sva sam protrnula!!user posted image user posted image Kako mi je žao!!!!
Čvrsto se nadam sa će sve biti ok!!! VEEElika pusa našoj maloj  Teni!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image  ljubi Tenu

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 49
7.8.2010 12:30:47   
cuba
Ajoj, mrvica malauser posted image user posted image user posted image
Tako mi je žao, nadam se da ipak nije ništa ozbiljno i da ćete uskoro opet biti kući svi zajedno. Vibramo i molimo za vas, drži nam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!