|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ma zamisli....
6.8.2010 23:15:27   
Anoniman
bez veze!
slobodno ti napomeni, pa nek si misli... ovak bude mislila da je u pravu...
i ja bi ih zaobilazila...
a ti svom klincu kupi sve novo i prekrasno, da vidi da e ovisiš o njoj i njenim zmazanim stvarima :P

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 26
7.8.2010 0:39:49   
tiha
ajme koja sramotaaaaaaaaaaauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
8.8.2010 14:03:08   
marija0
moja beba je dobila sve novo a gospoda debili se još nisu udostojili doć po stvari.... izvještaj donosim kad oni pokupe stvari (taman do božića čini se user posted image )

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 15:13:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu marija0)
  Neposredna veza do poruke: 29
8.8.2010 17:07:36   
MiniMama
jao, svaki put kad otvorim ovu temu, kamencic u bubregu mi malo poskoci od nervoze..
bravo za tvoju bebicu koja sada ima sve novo :) jest da je bio trosak, ali priznaj da si gustala ko prase kupujuci user posted image user posted image
priznaj, priznaj.. user posted image user posted image

isti cas da si zvala te pokvarenjake da dođu po stvari jer imas sad sve novo pa ti njihove stvari smetaju. rekla bi da cu ostavit pred vratima pa nek se misle!
smradovi jedni pokvareni i neodgojeni. jao, sta bi oni mene culi.

Neposredna veza do poruke: 30
8.8.2010 17:13:12   
Domy
IZVORNA PORUKA: MiniMama

jao, svaki put kad otvorim ovu temu, kamencic u bubregu mi malo poskoci od nervoze..
bravo za tvoju bebicu koja sada ima sve novo :) jest da je bio trosak, ali priznaj da si gustala ko prase kupujuci user posted image user posted image
priznaj, priznaj.. user posted image user posted image

isti cas da si zvala te pokvarenjake da dođu po stvari jer imas sad sve novo pa ti njihove stvari smetaju. rekla bi da cu ostavit pred vratima pa nek se misle!
smradovi jedni pokvareni i neodgojeni. jao, sta bi oni mene culi.

slažem se

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 31
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 17:14:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 32
8.8.2010 17:36:33   
osobno
Mislim ono..sramota...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postupak tvoje zaove je user posted image i za svaku osudu, ali ja bi malo drukčije postupila.
Ja bi im sve to vratila i pitala je li joj šta mogu pomoć jer je njoj POTREBNIJE.
Viruj mi, to bi je pogodilo više nego da bilo šta kažeš.user posted image
Znam da je to zločesto, ali ne mogu si pomoć, kad sam takva.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 33
9.8.2010 18:46:05   
marija0
user posted image user posted image a žemske moje jeste me nasmijale sa svojim user posted image komentarima i onim šta bi vi user posted image  user posted image  user posted image evo ovako je bilo: sestra od mm je rekla materi od one tuke da nije uredu bla bla i ona je rekla njima pa mi se nisu tili javit na telefon, onda sam im poslala poruku da misle li doć po to jer mi smeta..... al ni na to ništa, i još sto poziva, pa smo dali svekru da odnese toj njenoj materi.... kaže sestra od mm da im je stara rekla sve i da im je sad valjda glupo, i neugodno doć jer misle da smo ljutiuser posted image a ne, nego šta bi tribala bit, a ža mi je šta im ja to nisam dala da im mogu reć šta ih ide, al...... ma briga me moj mali sad ima sve novo- babe i dide kupili- i MINIMAMAuser posted image -bila sam sritna ko prasica user posted image kad sam vidila sve to...... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
10.8.2010 0:15:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu marija0)
  Neposredna veza do poruke: 35
10.8.2010 0:26:20   
Gogule
slažem se. Nemoj dopustiti da to tako lako prođe.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 36
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!