|
MiniMama -> RE: ma zamisli.... (6.8.2010 23:15:01)
|
inace, frendica mi je rekla da nece doci na moju svadbu jer nema love i da joj je neugodno doci praznih ruku. ja sam poludila, pa ionako radim malu svadbu, ne racunam na zaradu i ne zovem te zbog poklona ili para, zovem te jer smo si super zadnjih 10 godina. ostalom, znam da zivi kao podstanar, da si sama placa stan i faks i da joj nije lako docekati prvi u mjesecu. i jedva sam ju nagovorila da dođe. i nije mi donila poklon. ali je u babinje došla s 3 paketa pelena, koferom robice (nove naravno), pravim, novim delsyevim djecjom koferom za vitu koji je doslovno napunila robicom, sterilizatorom i prekrasnim unikatim ogledalom na koje je napisala ruzem za usne. "MILF". brijem da je od moje svadbe do mog poroda gladovala za sve to i radila ekstra posao.. e da, i napravila je male "kupone" za cuvanje djeteta u bilo koje doba [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i to zato sto joj je bilo neugodno jer je na svadbu dosla praznih ruku. mislim stvarno ti je rodica prasica i nemoj joj presutiti nista.
|
|
|
|