| 
				  troubled ->  prodati pod svaku cijenu!  (5.8.2010 7:42:21)
			   | 

evo da podijelim nešto što me naljutilo nekidan...   možda i vi imate slična iskustva...      uđem u butik s dječjom odjećom...u njemu radi moja poznanica (mislim da me to naljutilo najviše od svega)   i kažem da tražim nešto malo i tanko..odjelce ili kombiezon UNISEX! (što je, ruku na srce, postalo nemoguća misija za naći...sve je ili plavo ili rozo..a ako je žuto ili zeleno onda je sa srcima, cvjetićima...bijelo s leptirićima...pa ti hodaj okolo i traži [sm=smiley36.gif])      za isključivo curice nema što nema...   za dječake...da ti pamet stane kako je sve slatko...      unisex...jok...nema toga...      i onda ona izvuče kompletić...majica i hlače...i kaže - evo, ovo je unisex! to može biti i za curicu i dječaka...      kompletić se sastoji od svijetlo lila hlačica s aplikacijom cvijeta i leptirića i bijele majice s lila rukavima, na čijoj je prednjici veeeeliki leptirić s čipkastim krilima...   ?????????      uslijedilo je i podrobnije objašnjenje - lila je hit boja i nose je i dječaci...to je baš ono što tražiš!   thank you, but no thank you....   evo sam se opet naljutila samo od prisjećanja....   [sm=smiley36.gif]      mame dječaka, treba li vam adresa butika...da vam klinci budu in i moderni? [sm=smiley36.gif] 

| 

| 

| 

|