jass
|
pa dakle, da se javim, nemam više volje ni za pisati...sve stoji na mrtvoj točci, naznake da će nešto krenuti nisu ni na vidiku, muž se mora vratiti na posao u ponedjeljak, tako da ostajem sama.. ja i broj taksija, ako se mali popišanac odluči napustiti svoje trenutno prebivalište malo ranije.. ..otpratila sam 2 frendice u bolnicu (sve 3 smo tu negdje bile s terminom)..čini se da ću otpratiti još i pokoju od vas..doktori kažu da je sve ok, plodne vode dovoljno, s kilama sam pala sa +18 (katastrofa) na +16, tlak ok, otvorena 1/2 članka, mali divlja kad se sjeti, pa malo miruje..dakle ništa ništa novo..dokle tako? sad zvučim malo zbedirano, ali to je radi toga šta dragi ne zna šta da napravi..ali biti će to sve ok. jućer totalni bad day, pojela 3 kolača u slastičarni ( ) da se malo razveselim, već me konobarica čudno gledala, ali tako je to, uhvatila me neka tuga jer nismo dočekali 0-ti ročkas. stalno telefon zvoni, pa jel jesam rodila, jel budem i tako to,davno sam odustala od javljanja, kad zvoni ja uzmem keks i žvačem, nemam više energije pričat s ljudima..i naravno onda nastane još veća panika pa dragi mora ordinirati..Sad sam vas gadno udavila, namojte se ljutiti, ali moram negdje to napisati.. puse svima i dobre vibrice vama koje nestrpljivo čekate kao i ja!!!