|
tiny -> RE: jesam li ja sebicna? (2.8.2010 19:07:16)
|
evo mene nazad,cijeli dan sam bila kod sestre,a on zove,pa kad cete kuci,ja mu kazem ne znam.istina je da su mi njih dvoje bili uvijek na prvom mjestu,mia jer je moje dijete,naravno,pa on jer on radi,zarađuje,brine se financijski o nama,a ja sam ionako kod kuce,pa se podrazumjeva da ga sve doceka,ne samo hrana,cist ves,nego i ja.e,sad ja mjenjam plocu,JA zahtjevam svoje vrijeme,JA hocu izlaziti s malom u setnju predvecer,a ne njega cekati da dođe kuci,da nije prazna kuca jer je njemu to tako ruzno..veceru ce imati svaki dan spremljenu,ali nece biti zene da ga sa smijeskom doceka,naravno ne svaki dan,povremeno.hoce on jos djece,hoce on cistacicu i kuharicu i podrsku i kurvu u krevetu,sve to on ZAHTJEVA od mene,ali nista ne daje za uzvrat,jer ON RADI,ZARAĐIVA,a ja sam sebicna i razmazena kad trazim da provede jedan dan s nama.ne trazim da me vodi u restoran,cak ni na kavu u kafic,ne trazim 5 dana na moru,ne trazim nista materijalno,jer sam zaista nematerijalna osoba,i ako je pametan shvatit ce da ima kraj sebe osobu koja ce sebe staviti na zadnje mjesto,radi obitelji,ja mogu dati svaki djelic sebe,ali kad vidim da me ovako iskoristava,dobit ce minimalno.
|
|
|
|