trombocitopenija. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

ket -> trombocitopenija. (29.7.2010 12:48:13)

..pozdrav cure....imam pitanje[sm=smiley1.gif]...da li se itko od vas susreo sa trombocitopenijom kod bebe odmah nakon poroda???i kakva su iskustva ako ih tko ima?

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (29.7.2010 13:21:21)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ket -> RE: trombocitopenija. (29.7.2010 13:24:26)

ma kolegica mi je rodila i bebu su nakon sat vremena hitno prebacili za zg....sad je u vinogradskoj...pa sam mislila da li ima tu netko sa sličnim iskustvom....nadam se da će sve biti ok

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (29.7.2010 13:25:20)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ket -> RE: trombocitopenija. (29.7.2010 13:27:23)

da manjak trombocita....navodno nije razvio svoja antitjela pa su njezina u njegovoj krvi i papaju trombocite[sm=zmeden.gif]

CallamityJane -> RE: trombocitopenija. (29.7.2010 13:43:03)

odmah nakon poroda ne znam za takav slucaj ali od prijateljice mi je malena imala ,isto clan nase raje i odmah su je prebacili u bolnicu u Split iako je iz druge drzave cak.Nikako nisu mogli da ustanove uzrok a vrijednosti su bile drasticno ispod normale, nakon nekih mjesec, mjesec i pol pocelo je da se uspostavlja ta neka normalna vrijednost a svi ostali nalazi su bili kao i do tada.

ket -> RE: trombocitopenija. (29.7.2010 13:47:36)

i sad je sve ok?

CallamityJane -> RE: trombocitopenija. (29.7.2010 13:53:14)

da sada je, ali ne zelim da te plasim to ne mora biti nuzno tako. Neka se raspita jos malo bolje, najbitnije je da nadju uzrok jer tek tada to mogu lijeciti. Kod tvoje prijateljice je sreca u nesreci sto joj je beba mala, znam da je njima najveci problem bio zato sto je malena cim se samo malo udari, ma zakaci za nesto ostajale su strasne modrice po tijelu i strah ih je bio da se ne posijece i ne raskrvari jer tada krvarenje ne bi bilo moguce zaustaviti.
Nadam se da bebi bude brzo bolje [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ket -> RE: trombocitopenija. (29.7.2010 13:56:59)

hvala ti....danas je došla doma pa ću sutra k njoj pa ćemo vidjet šta kažu

Stranica: [1]