njanja
|
hvala pepe na brizi.... odgodili za 07.12. jer se ova žena nije vratila s bolovanja (ima problema s glasom pa joj o tome ovisi povratak) pa su nas ubacili 05-11, ali u 10.30 zajedno sa predškolskom djecom...a to je značilo čekanje možda čak i 2 h jer smo upali preko veze....pa kako nam nije hitno, nije sad to za glavu, onda sam zamolila da mi da termin bilo kada, ali da je u 8 h ujutro da smo prvi na redu i da jan do 10-11 dođe u jaslice, a mi možemo natrag na posao.... Inače, nema nekog bitnog pomaka... Još me čudi kako jednostavne riječi ne može reći, a složenije može... Npr kaže tom i jerry = TOOOOO i DZERI (tocno tako), a ne može reći medo, nego kaže BEBE.....Može reći za moj auto ŽUĆO =ZUUUU COOO, a ne kaže boca, nego BOBO.... Malo više koristi riječi, ali nije to sad nešto ono ful....Kada treba koristi, ali kada mu je lakše s pantomimom, tada tako riješava... Ali pomak je recimo što zna pjevat pjesmice, ja npr počnem, a on dovrši... Recimo DO nam želi dobar (on kaže DAN), RE u redu čeka (on kaže AM kao SAM)...i tako.... Ima pomaka, ali daleko od razgovora.... Mislim da je čista ljenost....