|
Tsmee -> RE: Želim bebu, ali i zadržati posao (29.7.2010 23:15:36)
|
Ako ti može pomoći, ovako ti ide moja priča. Taman kad smo mm i ja počeli raditi na bebi, ja sam dobila novi, toliko željeni posao. Kad sam prelazila u novu firmu, bilo me užasno strah, što ako sad na početku zatrudnim, što ako ovo, što ako ono... I odlučili smo prestati pokušavti bar na 6 mjeseci da se ja snađem i učvrstim poziciju u firmi. No, nakon tih 6 mjeseci kad smo krenuli pokušavati - nije išlo. Prošle su tri godine pokušavanja, dvije godine obilaženja doktora... Ja sam učvrstila svoj položaj u firmi i bilo je vrijeme da prijeđem na novi posao. I onda sam ostala trudna. Tri dana nakon što sam saznala da sam ostal trudna, saznala sam i da sam dobila premještaj na novi bolji posao, no premještaj je trebao nastupiti za 4 mjeseca. I šefa čak nije smetalo ni to što sam rekla da sam trudna i da ću uskoro nakon premještaja otići na porodiljni. Sudbina je htjela drugačije i nakon 2 mjeseca završila sam na bolovanju i od premještaja nije bilo ništa. Kad sam se vratila s porodiljnog - isti posao. Mislila sam - trudnoća me "zeznula", opet sam zapela ovdje. No, tad mi je bilo svejedno jer ispunila mi se puno veća želja. Radila sam i dalje po starom i trebalo je samo nekoliko mjeseci da ipak dobijem priliku prijeći na bolje radno mjesto. I evo me. Imam oboje. Ali ipak je najvažnije da imam moju djevojčicu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|