|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 29.8.2010 12:31:17
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 30.8.2010 9:46:51
|
|
|
|
bembo
|
Stigla je jutros. Sad sam već bijesna.
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 30.8.2010 12:46:49
|
|
|
|
vlatkam
|
vratila se s godišnjeg. nije me dosta dugo bilo. sve vas pozdravljam. još ništa čekam i molim Boga da rujan bude stoga se prebacujem na odbrojavanje za rujan
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 30.8.2010 12:54:04
|
|
|
|
vlatkam
|
Ivkica, čestitam od srca želim ti školsku . I da za, sad već, 8 mjeseci ugledaš zdravog malog anđelčića
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 1.9.2010 22:45:09
|
|
|
|
bembo
|
Prošla me ljutnja, jbg drugog izbora nemam, idemo odbrojavat za rujan!!!! Pišite me za 27.9. Bit će ovo hebena jesen
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 3.9.2010 13:17:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage trudilice, kao novi član foruma želim vas sve lijepo pozdraviti i reci da mi je super ovo odbrojavanje, jel možete i mene zapisati za 29.09.? I naravno da navijete Ukratko, mi pokušavamo već 8 mjeseci i ništa Stalno čitam ove forume i nakon ove sam odlučila postati član.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 3.9.2010 13:41:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Drage trudilice, kao novi član foruma želim vas sve lijepo pozdraviti i reci da mi je super ovo odbrojavanje, jel možete i mene zapisati za 29.09.? I naravno da navijete Ukratko, mi pokušavamo već 8 mjeseci i ništa Stalno čitam ove forume i nakon ove sam odlučila postati član. najprije moraš izaći iz anonime, darlin' - da znamo kak da te upišemo!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje kolovoz 2010. 3.9.2010 13:48:02
|
|
|
|
reba
|
hehe Hvala
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!