|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li bi išli na more bez svog djeteta?
21.7.2010 23:14:35   
mare i gogo
...i svoje sate koje ste vi proveli u shopingu ja sada mijenjam za dva dana spavanja do podne, kruha i pastete i seksa na plazi.

[/quote]ako te sretnem da te ne prekidam...user posted image user posted image user posted image curke ako vidite neki dvoje da se seksaju na plaži ne približavajte se to je naša minimamauser posted image user posted image user posted image user posted image

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 76
21.7.2010 23:17:53   
mamice
A imam ja susjedu koja je cura od 20 godina i ide svaki vikend van a mama joj cuva kcerku to mi je grozno ali podrzavam one koje zele se posvetiti sebi i muzu da malo ostave dijete baki. Meni i sad fali moj a andjeo A TU JE KRAJ MENE SPAVA

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 77
21.7.2010 23:17:53   
ninolina
IZVORNA PORUKA: mare i gogo

...i svoje sate koje ste vi proveli u shopingu ja sada mijenjam za dva dana spavanja do podne, kruha i pastete i seksa na plazi.

ako te sretnem da te ne prekidam...user posted image user posted image user posted image curke ako vidite neki dvoje da se seksaju na plaži ne približavajte se to je naša minimamauser posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha kad osvane u novinamauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 78
21.7.2010 23:19:06   
ninolina
IZVORNA PORUKA: mamice

A imam ja susjedu koja je cura od 20 godina i ide svaki vikend van a mama joj cuva kcerku to mi je grozno ali podrzavam one koje zele se posvetiti sebi i muzu da malo ostave dijete baki. Meni i sad fali moj a andjeo A TU JE KRAJ MENE SPAVA

a gle ja sam mlada rodila...izdivljala se maksimalno ali si ipak priuštim izlazak subotom...barem par puta godišnje ja sama s curama...dok moj muž čuva djecu...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 79
21.7.2010 23:19:57   
mare i gogo
da bar radi pa bih nešto rekla ali biti na porodiljnom a dijete kod svekrve i dan i noć a ona spava kod kuće ma od čega molim te one mogu biti umorne neka sijede na wc školjki ko ja s jednim u ruci a drugim pokraj sebe pa bih ju ja pitala i još nisam umorna za doći na rajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 80
21.7.2010 23:23:01   
ninolina

da bar radi pa bih nešto rekla ali biti na porodiljnom a dijete kod svekrve i dan i noć a ona spava kod kuće ma od čega molim te one mogu biti umorne neka sijede na wc školjki ko ja s jednim u ruci a drugim pokraj sebe pa bih ju ja pitala i još nisam umorna za doći na rajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ovo ko da sam ja napisalauser posted image user posted image
i ručak skuhan, popeglano i još dvoje večih stalno mameče nešto...

Neposredna veza do poruke: 81
21.7.2010 23:26:04   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: ninolina

ako te sretnem da te ne prekidam...user posted image user posted image user posted image curke ako vidite neki dvoje da se seksaju na plaži ne približavajte se to je naša minimamauser posted image user posted image user posted image user posted image

i mogla bi danas se sam čeka što izbaciti u novine za sto kuna

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 82
21.7.2010 23:28:12   
ninolina

i mogla bi danas se sam čeka što izbaciti u novine za sto kuna

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 83
21.7.2010 23:31:37   
ninolina
evo je šulja se...user posted image user posted image
sad smo naje

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 84
21.7.2010 23:38:48   
MiniMama
drage moje, ako vec planirate zarađivati na mojoj golotinji, nek se zna da sam ja pobornik fotošopa. radije imam viška nogu na slici nego kobasice oko struka. :)

a tesko da cete me uhvatiti na djelu. otkad me policajac skoro priveo u stanicu jer je mislio da sam zena koja se bavi najstarijim zanatom , jako sam oprezna :)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 85
21.7.2010 23:55:48   
mamice

IZVORNA PORUKA: mamice

a gle ja sam mlada rodila...izdivljala se maksimalno ali si ipak priuštim izlazak subotom...barem par puta godišnje ja sama s curama...dok moj muž čuva djecu...

To je drugo i ja izadjem 1 u 3-4 mjesecavan al svaki vikend nemogu si priustiti i radije budem s mikijem

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 86
22.7.2010 13:03:01   
bubamara787
vidim da ste se raspisale.... ja sam samo htjela podjeliti svoje misljenje s vama i vidima da ima puno istomisljenika... ne kazem da svoje dijete ne treba ostaviti kod kuce kada se ide u trgovinu, svatove, kino i ..... ali ja jednostavno ne mogu zamisliti godisnji odmor bez svoje djece... mislim da je u tome i bit svega... posebno ako radis, te ne provodis sa svojom djecom po cijele dane... no i ako ne radis.... jednostavno biti zajedno na nekom drugom mjestu i uzivati... ajme gjde ces bolje....
ja sam samo ljuta na tu ... recimo kokosku koja jednostavno ne zna cijeniti svoje dijete (bez obzira sto stalno govori da joj je ono na prvom mjestu)....no izgleda da nas ima svakakvih... a iz iskustva znam da ti se sve u zivotu vraca ... tak da ce se valjda i ona jednom zapitati neke stvari... user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 87
22.7.2010 22:53:06   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: MiniMama

drage moje, ako vec planirate zarađivati na mojoj golotinji, nek se zna da sam ja pobornik fotošopa. radije imam viška nogu na slici nego kobasice oko struka. :)

a tesko da cete me uhvatiti na djelu. otkad me policajac skoro priveo u stanicu jer je mislio da sam zena koja se bavi najstarijim zanatom , jako sam oprezna :)

onda ćemo tražiti po skrivenim kutcima parove ,a zaboravila si koliki zoom danjašnja tehnologija ima kad izađe u novinama pisat će dali je ovo naša minimamaili možda onobar isprobaj neke nove poze da i mi probamo kad vidimo u novinama 

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 88
22.7.2010 22:55:07   
mare i gogo

ovo ko da sam ja napisalauser posted image user posted image
i ručak skuhan, popeglano i još dvoje večih stalno mameče nešto...

i kod mene a šta češ to je tako neko može sve bez kukunja a nekome je i ono malo previše što napravi

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 89
   RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta?
22.7.2010 23:05:40   
Thea
Pustila bi djecu na more s bakom i djedom jer sam i ja ko klinka tako odlazila na more,ali da bi djecu ostavila doma i ja otišla na more nema šanse......

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ruzica.)
Neposredna veza do poruke: 90
   [Obrisani korisnik]
26.7.2010 17:05:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 91
27.7.2010 9:06:49   
Tsmee
Čitam sve ovo, čitam i čudim se... Zašto žene imaju potrebu izigravati mučenice? Šta je to tako privlačno i pozitivno u tome da se hvalimo kako same sebe maltretiramo? I zašto to radimo? Ne razumijem uopće tko dovodi u pitanje da se dijete ostavi s nekim (bakom, dedom ili već tko mu je blizak) na par sati dok mama ili tata nešto obavljaju. I je li zaista pozitivno i pohvalno reći - ja svoje dijete vučem u dućane i svuda sa sobom i jaše mi na leđima dok ribam podove i ne znam kakve druge mučeničke izjave.
Ja svoje dijete ne vučem svaki put sa sobom u dućan jer to njoj nije gušt. Ne ribam podove svaki dan i dapače nastojim većinu "većih" kućanskih poslova obavljati dok ona nije tu - ili MM ode s njom van ili ja odem pa on npr. usisava kuću i sl. Istina, ja imam sreće i što imam sveki koja mi dođe u tome pomoći i moja mama (ona rjeđe jer radi) i znam da neki to nemaju, no ne smatram se manje dobrom mamom ili ženom zato što ne ribam kuću po cijeli dan. I dapače smatram da je mom djetetu bolje zato što je ostavljam s bakom npr. kad sam išla u Austriju kupiti joj robicu i još neke sitnice.
A što se tiče dužih ostavljanja djece, meni ne pada na pamet ići sama na more ili bilo kuda bez svog djeteta jer to jednostavno meni nije gušt. Ne bih otišla ni na krstarenje jer ako ona ne može sa mnom - ne idem ni ja. Da bi poslala dijete baki na 7 dana (da živi na selu) ili s bakom na more - bih, ali tek kad procijenim da je ona dovoljno velika i da joj je to gušt. Zašto bi je držala u Zg u vrtiću dok ja radim ako može ići s bakom malo promijeniti zrak. Naravno, ako je to njoj veselje. A ako netko može uživati bez svoje djece - nek ide dok god djecu ostavi na sigurnom. Jer ako ne ode, za to će okrivljavati svoje dijete cijele godine, a to je puno gore nego da ga ostavi tjedan dana. No ja teško mogu shvatiti česta ostavljanja djece i doista žalim obitelji koje imaju djecu samo zato jer se "to tako treba", a ne iz želje i ljubavi jer onda su nesretna i ta djeca i roditelji.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 92
3.8.2010 12:41:31   
mamice
Izjava Mirne Maras o svom odmoru koji ukljucuje ljetovanje bez sina koji ce biti kod bake dok su oni na mljetu.....

Mirna i Mario dva tjedna će se odmarati u Grebaštici pokraj Šibenika dok za treću godišnjicu braka planiraju otići na Mljet gdje su se vjenčali, a malenog Niku ostavit će na čuvanje njezinoj majci

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 93
3.8.2010 19:45:42   
Ruža
Čitam i čudim se. Stvarno je najlakše osuditi i popljuvati nekoga.
Živim tempom luđaka, Đurcu posvećujem svaki slobodan trenutak, volim ga više od ičega na ovome svijetu i bili smo skupa na moru.. I da imam priliku itekako bih zbrisala negdje sama na 48h, samo da ga hoće netko uzeti na toliko.user posted image user posted image  I ne mislim da bih zbog toga bila loša mama, nisam sigurna dali bi se mogla opustiti bez njega, ali uvjerena sam da bih se vratila smirenija i odmornija i bila još bolja mama svom djetetu.
Bez imalo grižnje savijesti jer nisam stroj, niti uživam biti žrtva.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 94
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!