njanja
|
Mogu se samo osvrnuti na nešto u vezi ostavljanja djeteta... Kao što i ptice na grani znaju, mm je bio prošli tj u americi i jan i ja smo bili sami...otišao je u petak i jan je u ponedjeljak imao veliku krizu....popodne se probudio u vrtiću i teti se objesio oko vrata i tako je 2 h čekao da ja dođem po njega, a kada sam došla samo je pitao TATA, TATA i onako mu se brada tresla....kad smo došli doma, odveo me na krevet i ja sam ga pitala da li mu se spava, rekao je ne ne ne i legnuo je meni na prsa i tako je pola sata ležao i mazio se....I inače se mazi, ali nikada tako.....U utorak je već bio super...Dakle, oko sebe je imao i mene i djecu u vrtiću i tete koje voli, baku, dedu s kojima smo išli popodne na more, barbu kojeg obožava s kojim smo šetali, međutim tate nije bilo i jan je to osjetio.... Ja sam s mužem imala priliku otići u ameriku i neke od vas su pratile moju temu u kojoj sam razmišljala da li otići ili ne, ali svaka solucija je bila S JANOM, a ne bez njega...na kraju smo odlučili to ostaviti za sljedeću godinu, ali isto s janom jer kao što sam i na toj temi napisala, badava mi 100 amerika, ako to ne možemo podijeliti kao obitelj....istina je da je sve teže sa m,alim djetetom, ali je i ogromna radost i ja i mm smo bili 8 godina zajedno prije jana i svašta smo prošli bez njega i sada sa radošću proživljavamo sve s njim...I možda sam staromodna ili zatucana po tom pitanju, ali sam ponosna na svoj stav