Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:16:03
|
|
|
|
adryosijek
|
to nije dobra majka za svoje dijete,ja nebi mogla ostaviti svoje djete nekome ,pogotovo starcima koji su sa zivcima losije neg mi mlade..stvarno glupo i bezveze
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:17:03
|
|
|
|
njanja
|
isto kao ti...ja sam nedavno čula za slučaj gdje je mama ostavila svoje 6mjesečno dijete doma sa bakom i dedom da bi se ona mogla s mužem cijeli dan kupati na Krku jer kao s bebom ne možeš...Ja znam da je sunce opasno i sve, ali bemmu ima hlada, imaš kolica, a i ne moraš s djetetom biti cijeli dan na plaži, imam dojam da se neki roditelji ne žele ničega odreći kada dođe dijete.....i onda mi kaže da ne bi mogla s djetetom uživati na plaži...a ja se pitam: pa kako može uživati bez njega.... moram sama sebe pohvaliti da je Jan s 7 mjeseci bio s nama na skijanju u Italiji i da je bio na 2.500 nadmorske visine, mm ga je vozikao dok sam ja skijala, onda bi došla da ga podojim i išli bi doma, a mm ostao skijati...znači sve se može, da se može manje istina je, ali nikada mi nije palo na pamet nekud otići "UŽIVATI" bez Jana...
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:17:48
|
|
|
|
cuba
|
Ja još uvijek ne mogu zamisliti da bilo gdje idem bez R a kamoli na ljetovanje....
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:28:43
|
|
|
|
nemammaste
|
Nemam još dijete ali sam sigurna da ne bi! Pa umrla bih od tuge
|
|
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:30:03
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Nemam još dijete ali sam sigurna da ne bi! Pa umrla bih od tuge kako nemaš? imaš u trbuhu...znaš kako se kaže-mama je mama kada zatrudni, a tata tek kada se dijete rodi....
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:33:21
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: nemammaste Nemam još dijete ali sam sigurna da ne bi! Pa umrla bih od tuge kako nemaš? imaš u trbuhu...znaš kako se kaže-mama je mama kada zatrudni, a tata tek kada se dijete rodi.... Da, to je istina!
|
|
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:50:59
|
|
|
|
leilany
|
sad cu ici na more,pa cu bas vidjet...i onda cu doc na ovu temu i napisat.... al cu komentirat ovo;tj.anketu....koju je netko napisao,a ja bez da citam sve od pocetka do kraja..nego onak sam skicnula odokativno sam napisala da bi ostavila dijete roditeljima da ja mogu ici na more... e to nebi....tj.da su moji starci s bebom u zgb a ja da mocim dupe negdje na morenu..ali da je moja mama na moru s nama(kao sto ce i bit) i da ja nebi mogla ostavit svoje dijete sa svojom bakom...to ne vidim razlog da ne napravim....pa nije moja mama monstrum....cak stovise najbolja mama i baka na svijetu je... mene su moji roditelji ostavljali kod bake i dede(tu gdje ja sada zivim) za ljetne praznike.....bilo koje skolske....za blagdane...i isli smo svaki tjedan k njima.... i voljela sam ici...kao i moj brat.... moji baka i djed su osobe koje ja volim ,ma obozavam....djeda vise nemam,al ne prode jedan dan da se ja njega ne sjetim.... od moje mame obitelj je skoro sva u njemackoj...nama da mama nije pricala kao klincima da imamo baku i u njemackoj(iako smo isli svake godine),pa ja nebi ni znala da ta zena postoji.... e ovo pisem(da nebi bilo kaj je ova poludila) zato jer citam i nemrem vjerovat kaj sve pisete.....puno toga je za sjest i plakat...al majke mi nekaj je i za smijanje,cudenje....i ostanem blago sokirana.... dakle...nisu sve mame,bake monstrumi...koji neznaju sa djecom...nisu ni sve svekrve rodjene sa sjekirom u ruci,pa samo cekaju da pakoste nama snahama jbga....ja mora da sam rodjena pod sretnom zvijezdom...imam starce samo za pozeljet..imam svekrvu koja je dovoljno daleko da me ne zajebava i s kojom mogu pricat kao i sa nekom svojom frendicom... sasvim je ok osoba koja se nikad nije petljala sinu u zivot a sad od kad je ozenjen jos manje.... eh,da i za kraj....ne,ne smatram da sam losa majka jer bi svoje dijete dala svojoj materi ak bi ja slucajno htjela otic se bućnut u more..... p.s. ima puuno gorih roditelja od toga!!!
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 16:54:38
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja ne bih. Barem ne dok su negdje do 5-6 godina. Već poslije bi možda i otišla ako nije predugo.
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 17:12:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja još imam malu bebu pa neznam odg realno..zasada mi je mučenje bilo kad sam MORALA radi obveza otić od njega 4sata.. iduće godine ak idemo na more ide i dario naravno s nama,,
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 18:42:22
|
|
|
|
buduća mamica
|
ne, ne bih otišla na more bez bebe, ne mogu uživati ako moja beba nije sa mnom, ja sam jednostavno takva, premda ne osuđujem one koje mogu
|
|
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 18:50:35
|
|
|
|
sina
|
leilany-mislim da si 100% u pravu .ne znam da bih mogla otići bez djeteta,ni bez mm ne želim ići na more jer mi to nije gušt,ali da ostavim dijete na čuvanje mojoj mami koja ne može dočekati da rodim i koja je rodila i odgojila nas 8 -ne vidim razloga zašto ne ako ja to želim.to ne znači da sam ja loša mama. moja šogica je ,kad god smo ju bilo tko od nas pitali da nam spakira klinca jer smo svi ludi za njim,bez problema poslala na čuvanje i sad nema problema. kad ga tko god treba pričuvati on uvijek ide bez pol frke. zlato tetino
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 18:53:08
|
|
|
|
njanja
|
leilany, ali ne vidim zasto bi onda bio problem ako se samo zelis bucnut u more da i beba ide s tobom. Ovdije govorimo, makar sam ja govorila o komociji, u primjeru koji sam nevela I mi ostavimo jana kada idemo na 1 dan u udine u shopping jer on tamo ne bi bio komotan i samo bi se izmucio, ali otici na more i ljetovanje s njim je meni gust, a ne napor...
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 19:00:09
|
|
|
|
mamice
|
JA SAM LOSA MAMA. pustila sam mikija da ide s bakom i dedom na 5 dana u vikendicu a tek mu je 2 godine. Tamo me se nije ni sjetio uzivao je vratio se deblji i sam vice dA hoce u kucicu da se kupa. A sta kad idu djeca s bakama i dedama na more to je odmah za prijaviti socijalnoj sluzbi. Bolje da se kuhaju u gradu i idu u vrtic gdje tete isto jedva cekaju godisnji i more,
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 19:01:27
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: sina leilany-mislim da si 100% u pravu .ne znam da bih mogla otići bez djeteta,ni bez mm ne želim ići na more jer mi to nije gušt,ali da ostavim dijete na čuvanje mojoj mami koja ne može dočekati da rodim i koja je rodila i odgojila nas 8 -ne vidim razloga zašto ne ako ja to želim.to ne znači da sam ja loša mama. moja šogica je ,kad god smo ju bilo tko od nas pitali da nam spakira klinca jer smo svi ludi za njim,bez problema poslala na čuvanje i sad nema problema. kad ga tko god treba pričuvati on uvijek ide bez pol frke. zlato tetino i kaj je sad tu toliko lose??? ne...ja mislim da je tvoja sogi losa mama jer se rijesila svog sina na par sati mislim naravno da se salim...ali ono.....dajte ljudi budimo realni
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 19:02:14
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: njanja ija sam nedavno čula za slučaj gdje je mama ostavila svoje 6mjesečno dijete doma sa bakom i dedom da bi se ona mogla s mužem cijeli dan kupati na Krku A šta je loše u tome?? Zašto si oni (tko god da jesu) nebi mogli priuštiti jedan dan za sebe, malo se odmoriti ili sl?! Što se tiče odlaska na more bez djeteta nisam za to, kada smo išli bilo gdje klinci (tj. tada Karlo) su išli s nama, ali stvarno mi nije jasno da se "osuđuje" netko jer je jedan dan uzeo za sebe...To ti je kao da ideš u šoping i ostaviš dijete recimo kod bake na čuvanju da u miru sve obaviš, i ne smatram da je zato netko lošiji roditelj.
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 19:07:39
|
|
|
|
lee
|
moj alex voli biti kod bake i djeda.dobro oni žive 5min autom od našeg stana ali obožava ih..imam prijateljicu koja je malenoga morala ostaviti kod svojih jer ovdje radi sa mužem od jutra do sutra.maleni uživa kod njenih ima sve..kaže da se je ni ne sjeti..a ima skoro 2god..ja sam za to da se djete ostavi kod bake i djeda na kratko ne sad na 2tjedna ako se primjer ideš odmoriti ali da sam za to jesam..jer zašto je takva mama loša mama.po čemu???pa nije djete ostavila neprijatelju....nego svojim roditeljima???naravno da djete treba biti sa svojim roditeljima ali ako ti ne spavaš nočima kao mi svih 14,5mj po danu isto slabo spava..onda ga ne bi barem jedan dan dala baki i djedu.,.pa i mene su čuvali i šta mi nedostaje???
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 19:08:45
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: njanja leilany, ali ne vidim zasto bi onda bio problem ako se samo zelis bucnut u more da i beba ide s tobom. Ovdije govorimo, makar sam ja govorila o komociji, u primjeru koji sam nevela I mi ostavimo jana kada idemo na 1 dan u udine u shopping jer on tamo ne bi bio komotan i samo bi se izmucio, ali otici na more i ljetovanje s njim je meni gust, a ne napor... njanja....ma nije uopce problem u nicemu.... ali evo karikiram....ja cu bit u kraljevici od pocetka 8mj do kraja...mm ce doc tek oko 15.08....i nakon 14mj kolko ima moja curka pa valjda zasluzujemo mm i ja barem 5min tog buckanja.....na samo... ja neznam kako vi...ali mi smo rastrgani svaki na svoju stranu...on radi na jednom kraju zagreba a zivi u vz....svaki dan putuje 200km....dode doma oko pola5...i onda odma ide dalje sa poslom za sebe....imamo psa,imamo pticu....imamo nase dijete...imamo kucu i okucnicu....oko svega treba vremena i puno brige.... i hocu ebenih 5min sa ebenim muzem na ebenom moru!!!! i to ne znaci da ja svoje dijete ne volim,zanemarujem...... jebote pa ja i svog psa i pticu vucem dole na more....nisu mi visak...kak bi mi onda bilo dijete smetnja?? jel kuzis kaj ti ja hocu rec??
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 19:17:56
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: mamice JA SAM LOSA MAMA. pustila sam mikija da ide s bakom i dedom na 5 dana u vikendicu a tek mu je 2 godine. Tamo me se nije ni sjetio uzivao je vratio se deblji i sam vice dA hoce u kucicu da se kupa. A sta kad idu djeca s bakama i dedama na more to je odmah za prijaviti socijalnoj sluzbi. Bolje da se kuhaju u gradu i idu u vrtic gdje tete isto jedva cekaju godisnji i more, i da spava kod njih 3-4 dana tjedno i smatram da ga lijepo odgajaju
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 20:21:25
|
|
|
|
lilia
|
Ja ću vjerojatno bit mjerodavnija kad rodim, za sad smatram da ću "uvaliti" klinca mami ili svekrvi ( koje jedva čekaju kad će im počet dolaziti) kad god moj muž i ja osjetimo želju da izađemo sami. Bilo to bućnuti se u moru na dva sata, kupiti nešto, pa na kraju krajeva prošetati se i pojesti pizzu što bi se reklo "na miru." Pogotovo zato što sam sigurna da mom djetetu neće nedostajati pažnje ni od mene ni od mog muža. Pa ni ta dva sata mu neće "kruna past s glave", pogotovo kod none. Na godišnji bi ga naravno povela sa sobom. Jedva čekam.
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 23:40:04
|
|
|
|
mare i gogo
|
oavko ja nebih nikada otišla na more bez svoje dijece a kad odrastu poslat ću ih babi na more neka uživaju kad imaju biti gdje 3mj .pod školskim praznicima ali ne odobravam slučaj koji sam vidjela mama i tata su bili 200km dalje na mosu a baka i dida su bbili sa unukom kod mojih roditelja na moru i kad su došli na par sati da vide gdje su mama nije ni uzela dijete niti ništa prema njemu kao da joj nije mama i opet su se pokupili i otišli a dijete je išlo nazad sa didom i bakom u slavoniju hello ja to nikada ne bih napravila ......
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 23:44:51
|
|
|
|
mirna
|
Nikada, mozda jedino na vikend s MM, ali bi mi vjerojatno i tada mali falio..
|
|
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 23:46:25
|
|
|
|
natalijax
|
nebi nikad,takva sam ,al da znam znam jednu osobu koja je na tri dana ošla na more sa mužem i frendovima da se okupa,osunča i napije,a djete joj nije bilo ni godinu dana stara,takve majke su mi grozne,mislim kako imaš srca otići sam tak,Nisam ni ja rekla da je moja mati ili svekrva monstrum,i moja je majka krasno biće koja je odgojila četvero djece,al eto nebi imala srca ostavit ga,Možda sam baš ja konzerva po onoj anketi
|
|
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 23:55:27
|
|
|
|
E♥M♥
|
nikad nebih otišla na more bez djece, to mi uopće ne bi bio odmor, ne bi se mogla opustiti, stalno bih mislila na njih. meni "miriše" da je ona možda išla "pecat" frajere , a dijete bi joj u tome "smetalo".
|
|
|
RE: Da li bi isli na more bez svog djeteta? 20.7.2010 23:59:42
|
|
|
|
ruzica.
|
Lagano čitam post po post... Ako sam razumijela nije riječ o tome bi li pustili dijete s bakom i djedom da uživa... Nije riječ ni o tome da su bake i djedovi nekakvi živčani starci. Stvar je u našim emocijama. Moja djeca spavaju samo doma, ne iz razloga toga da se bake ne znaju brinuti o njima, već mi je baš lijepo ući noću u njihovu sobu i pokriti ih, pa ih malo pomirisati :). Nikada ne bih mogla bez njih na more niti bilo gdje, nije mi cilj uživati bez njih, niti mogu uživati bez svojih anđelčića
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!